?TBMM adeta üslupsuzluk arenası?

?TBMM adeta üslupsuzluk arenası?

?TBMM adeta üslupsuzluk arenası?

Vurgun tepki gösterdi

TBMM´de büyük bir üslup sorunu olduğuna dikkat çeken Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, ?Kullanılan üslup öfke ve nefret diline dönüşüyor. TBMM içindeki çirkin söz düellosu Türkiye´yi tehdit ediyor? diye konuştu.

KENDİ İKBALLERİNİN PEŞİNDE

Türkiye´nin hali hazırda birçok sorunu olduğuna vurgu yapan Vurgun, siyasilerin bunları çözmek yerine kendi ikballeri için kullanma eğiliminde olduklarını kaydetti. Vurgun şunları aktardı: ?Türkiye´nin ahlaki ve manevi alanda sorunları var. Ekonomik sorunları var. İşsizlik sorunları var, Dış politika sorunları var, en önemlisi terör sorunu var. Kardeş kanı dökülüyor. Kardeş kardeşe düşman ediliyor. Türkiye üzerinde İslam coğrafyası üzerinde hesabı olan ırkçı emperyalistler etnik kimlikleri karşı karşıya getirdiler. Türk dediler, Kürt dediler diğer taraftan mezhep çatışmaları çıkarmak için Alevi Sünni diyerek kardeşi kardeşe kırdırmak çabası ve gayreti içerisindeler. Diğer taraftan komşularımızla kavgalı hale geldik. Sorunumuzun olmadığı komşumuz kalmadı.?

SİYASET İRTİFA KAYBEDİYOR

TBMM´de kullanılan çirkin sözlerin Türkiye´yi tehdit ettiğini söyleyen Vurgun, bunların topluma kötü örnek olduğunu ve kutuplaştırdığını belirterek, ?TBMM içinde üslup sorunu var. Kullanılan üslup kişilik haklarını zedeliyor. Kullanılan üslup öfke ve nefret diline dönüşüyor. TBMM içindeki çirkin söz düellosu Türkiye´yi tehdit ediyor. Siyasetimiz üslup sorunu yüzünden her geçen gün irtifa kaybediyor. Topluma kötü örnek oluyor toplumu kamplara bölüyor kutuplaşmalara sebep oluyor. İşte size bir kaç örnek; ölü sevicileri, aydın müsveddeleri, siyasi sapık, cinsel sapık, namusunu ve şerefini çöp sepetine atmak, İsrail dölü, al ananı da git lan, diktatör bozuntusu, it ürür kervan yürür, 63 akılsız, bahtsız bedevi, birilerinin önüne yatıyor v.s. küfürler, hakaretler, TBMM adeta üslupsuzluk arenası? diye konuştu.

ÖRNEK ALMALILAR

Tarihi başarılara imza atmış parlamentoda sevgi ve kardeşliğinin hakim olması gerektiğini dile getiren Vurgun, ?Bizim millet olarak; sevgiye ihtiyacımız var, barışa ihtiyacımız var, kardeşliğe ihtiyacımız var, birliğe ve dirliğe ihtiyacımız var. Parlamento´nun Peygamberimiz (S.a.v) Efendimizin ahlaki ve siyasi anlayışına ihtiyacı var, ihtiyacımız var. Tarihi başarılarla dolu bir milletin parlamenterlerinin üslubu yapıcı olmalı, bütünleyici olmalı sevgi ve kardeşlik olmalı? dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli