Anahtar Kelimeler: Tedbirler artıyor

Tedbirler artıyor

Tedbirler artıyor

TOPLANTI YAPILDI

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında güvenlik tedbirleri sıkılaştırılıyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında yerel seçim güvenlik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.

 

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen ile birlikte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Başkanlığında Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminin güvenliği başta olmak üzere bakanlığın görev alanına giren diğer konular görüşüldü.

 

ÖNLEMLER ALINIYOR

Yerel seçimlerin Kırıkkale’de huzur ve güven ortamında sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için, seçim günü, öncesi ve sonrası alınacak tedbirler görüşüldüğü toplantıda Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, tüm ilçelerde de seçim güvenliği toplantısının yapılması ve tüm kurumların Yüksek Seçim Kurulunca alınan kararlar doğrultusunda üstüne düşen sorumlulukları yerine getirmesi talimatını verdi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı