Anahtar Kelimeler: Tedbirler devam ediyor

Tedbirler devam ediyor

Tedbirler devam ediyor

65 yaş ve üstü ikametlerinden ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlara tüm ihtiyaçlarını özveri ile karşılarken, sağlık ve emniyet güçleri, Delice ilçesi giriş noktalarında sürücü ve yolculara yönelik tedbirleri uyguluyor.

TEDBİRLER SÜRÜYOR

Kırıkkale Valiliği koordinesinde oluşturulan ‘Vefa Sosyal Destek Grubu´ görevlileri 65 yaş ve üstü ikametlerinden ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlara tüm ihtiyaçlarını özveri ile karşılarken, sağlık ve emniyet güçleri, Delice ilçesi giriş noktalarında sürücü ve yolculara yönelik tedbirleri uyguluyor. Valilik ve kaymakamlıklar koordinasyonunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları, sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarını evlerine götürüyor.

BİLGİLER VERİLDİ

Bu kapsamda 112 merkezinden alınan çağrılar doğrultusunda 7/24 hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grupları Delice ilçesinde de vatandaşların yanında. Sağlık ve Emniyet birimleri Delice ilçesi giriş noktalarında sürücü ve yolculara yönelik tedbirleri uyguluyor. Kırıkkale genelinde Polis, Jandarma, Bekçi, Zabıta, AFAD personeli gibi kamu çalışanlarından oluşan Vefa Sosyal Destek Grupları´na vatandaşlar; 112, 155, 156 ve diğer numaralardan ulaşarak ihtiyaçlarını bildirebiliyorlar.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli