Anahtar Kelimeler: derdimiz Kırıkkale

Tek derdimiz Kırıkkale

Tek derdimiz Kırıkkale

Bir taraftan seçim bürosunda tebrikleri kabul eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, diğer taraftan esnaf ziyaretlerinde bulunarak seçim çalışmalarını gerçekleştiriyor.

ÇALIŞMAYA HIZLI BAŞLADI

Bir taraftan seçim bürosunda tebrikleri kabul eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, diğer taraftan esnaf ziyaretlerinde bulunarak seçim çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bir taraftan seçim bürosunda tebrikleri kabul eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, diğer taraftan esnaf ziyaretlerinde bulunarak seçim çalışmalarını gerçekleştiriyor. MHP’li Başkan Adayı Ulusoy “Şehrimizi daha yaşanılabilir, daha modern hale getirmek için hep birlikte çalışacağız. Bizim tek derdimiz Kırıkkale” ifadelerine yer verdi.

 

TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy seçim bürosunda tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Yoğun ilgiyle karşılaşan MHP’li aday adayı Ulusoy, Ankara Kırıkkaleliler Eğitim, Kültür, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Başkanı ve MHP Delice Belediye Başkan Adayı Aytekin Araç ekibini seçim bürosunda konuk etti. Diğer taraftan seçim bürosunda hayırlı olsun ziyaretine gelen KİM-DER Dernek Başkanı Ahmet Hamdi Seçilmişoğlu ve dernek üyelerini ağırlayan Ulusoy, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

İSTİŞARE İÇİNDE OLUNACAK

Seçim bürosunda tebrikleri kabul etmeye devam eden MHP’li aday Harun Ulusoy, diğer taraftan seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunuyor. Sürekli halkın içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ulusoy “Ben hemşehrilerimle sürekli bir araya gelerek istişare etmekten çok mutlu oluyorum. Şehrimizin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Allah nasip eder de göreve gelirsek o zamanda ziyaretlerimiz devam edecek ve şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz. Bizim tek derdimiz Kırıkkale. İstişare bizim kültürümüzde olan bir şey. Sürekli istişare halinde olarak şehrimize hizmet edeceğiz” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı