Anahtar Kelimeler: Tekin istifa etti

Tekin istifa mı etti?

Tekin istifa mı etti?

Tekin istifa mı etti?

 

İlçede büyük heyecan

Tekin ismi heyecan yarattı

Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarından Recep Zafer Tekin´in Bahşılı Belediye Başkan Adaylığı için görevinden istifa ettiğine yönelik iddialar Bahşılı ilçesinde geniş yankı uyandırdı.

GENİŞ YANKI UYANDIRDI

Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için adaylar ve partiler hazırlıklarını sürdürüyor. Seçim takvimi işlemeye devam ederken, süreç içinde flaş haberler de geliyor. Adaylık müracaatları başlarken, kimi önemli bürokratların da ismi aday adayı olarak geçiyor. Bunlardan biri de Bahşılı Belediye Başkanlığı için Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarından Recep Zafer Tekin. Tekin´le ilgili olarak Bahşılı halkının ısrarlı talepleri üzerine görevinden adaylık için istifa ettiğine yönelik haberler ve iddialar geniş yankı uyandırdı.

İLÇE HALKI BEKLİYOR

Bahşılı halkının Tekin´i aday ve başkan olarak görmek istediği biliniyor. Bu konuda ısrarlı talepler olduğuna da şahit olunuyor. Tekin´in Pazartesi günü itibariyle görevinden adaylık için istifa ettiğine yönelik iddia ve haberler ilçede günün konusu oldu. Tekin ve yakın çevresi konuyla ilgili açıklama yapmadı ancak bazı kaynaklar, böyle bir beklenti içinde olunabileceğini söyledi. İlçede flaş gelişme olarak dikkat çeken bu duruma ilişkin önümüzdeki süreç içinde açıklama yapılması bekleniyor. İlçe sakinleri Tekin´i önce aday, sonra ise başkan olarak görmek istediklerini belirtiyorlar. Bu konudaki iddiaların bile halkta büyük memnuniyet uyandırdığı gözleniyor.

RECEP ZAFER TEKİN KİMDİR?

1968 Kırıkkale doğumlu olan Recep Zafer Tekin, Kırıkkale Tınaz İlkokulunda, Kırıkkale İmam Hatip Ortaokulu´nda Kırıkkale Cumhuriyet Lisesi´nde okudu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu. 1986 yılında Bahşılı Belediyesi´nde memur olarak işe başladı ve 1992 yılına kadar bu kurumda çalıştı. Buradan Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü´ne geçti. 1993 yılında da Kırıkkale Üniversitesi´ne geçerek burada 2011 yılına kadar görev yaptı. Üniversitede 1 yıl Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdür Vekilliği, 1 yıl Personel Dairesi Başkanlığı Şefliği, 6 yıl Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı Şefliği ve 11 yıl da Veteriner Fakültesi Fakülte Sekreterliği görevini yürüttü. Sonrasında Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine geçti ve 2014 yılına kadar da bu görevi yürüttü. Buradan Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevine geçerek 2016 yılına kadar buradaki görevini sürdürdü. Bu kurumdan da T.C. Başbakanlık Özel Kalem Çankaya Köşk Müdür Vekilliği görevine geçti ve 2017 yılına kadar da bu görevini sürdürdü. Şu anda Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Daire Başkanı görevini sürdüren Tekin, evli ve 3 çocuk babası.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false