Anahtar Kelimeler: Tekin kilim hediye etti

Tekin, kilim hediye etti

Tekin, kilim hediye etti

Tekin, kilim hediye etti

 

Çocuk Trafik Parkı´nın açılışı için Bahşılı´ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´ya Bahşılı Belediyesi ziyareti sırasında Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin tarafından tarihi değeri olan bir kilim hediye edildi.

 

TEKİN´E TEŞEKKÜR ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Çocuk Trafik Eğitim Parkı´nın açılışı için Kırıkkale´ye geldi. Bakan Soylu Kırıkkale´ye helikopterle gelirken, protokol tarafından karşılandı. Buradan doğruca Bahşılı Belediyesi´ne geçen Bakan Soylu´yu Kırıkkale adına Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ağırladı. Tekin böylece ilk önemli konuğunu da ağırlamış oldu ve tam not aldı. Bakan Soylu ve beraberindeki protokole Bahşılı ile ilgili kısa bir bilgi veren Başkan Tekin, özel bir el dokuması olan, 90 yıllık kilim hediye etti.

 

HATIRA RESMİ ÇEKİNDİ

Renkli görüntülerin yaşandığı Bahşılı Belediyesi ziyaretinde Bakan Soylu Tekin´e teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Bakan Soylu, daha sonra Bahşılı Belediyesi önünde hatıra resmi çekindi. Buradan trafik eğitim parkına geçen Bakan Soylu, parkın amacını anlattı ve trafik eğitimine büyük önem verdiklerini söyledi. Soylu, parkı da gezerek bilgi aldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false