Anahtar Kelimeler: Temayül yoklaması yapıldı

Temayül yoklaması yapıldı

Temayül yoklaması yapıldı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığınca, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için partilerine başvuran belediye başkan aday adaylarına yönelik teşkilat içinde dijital ortamda temayül yoklaması gerçekleştirildi.

 

YOKLAMA YAPILDI

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, yoklama için Kırıkkale’ye geldi. Toprak, İl Sağlık Müdürlüğü Salonu'nda gerçekleştirilen temayül yoklaması öncesi, Kırıkkale'nin heyecanlı olduğunu ve seçim atmosferinin başladığını söyledi. Toprak, "Genel Merkez olarak bugün Kırıkkale'nin nabzını tutacağız. Hem mevcut AK Partili belediyelerimizle ilgili oylarını kullanacaklar hem de gönlündeki aday kişinin ismini e-temayül sistemiyle Genel Merkeze bildirecekler. AK Parti'de, belediye başkanlığı ve milletvekilliği hizmet ve bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında 'adayım, ben de varım' diyen bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kırıkkale için hayırlı olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz” dedi.

 

ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILDI

Toprak, Kırıkkale'deki komisyonda Trabzon Milletvekilimiz Vehbi Koç, MKYK üyesi İslam Karakoç, Kadın Kolları MKYK üyesi Derya Öztekin ile AR-GE Başkan Yardımcısı Osman Karaarslan'ın da yer aldığını söyledi. Temayül yoklamasının tamamen elektronik ortamda yapıldığını vurgulayan Toprak, bu sayede kağıt israfının önüne geçildiğini ve ciddi bir tasarruf sağladıklarını kaydetti.

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı