Temayüle Katılım Çağrısı Yapıldı

Temayüle Katılım Çağrısı Yapıldı

Temayüle Katılım Çağrısı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi'nin milletvekili adaylarını belirlemek için yaptığı temayül yoklaması internet ve SMS ortamında başladığı bildirildi.

BALOĞLU Bilgi Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi, adayları belirlemek için tameyül yoklamasına başladı. Temayül yoklaması açıklama yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu il ilçe yönetim kurulu üyeleri ve parti aktif üyelerinin internet üzerinden oy kullanmaya başladıklarını bildirdi. Baloğlu, oy kullanabilen herkes in tameyüle katılmalarını istedi.

3 Bin 500 Kişi Oy Kullanacak

7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesi MHP temayül yoklamasını başlattı.   Kırıkkale'de 18 aday adayının bulunduğunu belirten MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Temayül yoklamasında Kırıkkale'den yaklaşık olarak 3 bin 500 kişi oy kullanacak. İl yönetimi başta olmak üzere merkez ilçe yönetimi partide aktif üyelere genel merkezimiz tarafından gelen SM ile oylarını kullanıyorlar” dedi

3 Kişi Seçilecek

Temayül yoklamasında nasıl oy kullanıldığı hakkında da bilgi veren Baloğlu, Parti aktif üyelerimize gelen SMS mesajıyla internet sitesi üzerinden temayül yoklaması yapılıyor.  Partililer temayüle mhp.org.tr adresine girerek, şehir kısmını seçtikten sonra sistemde yer alan aday adaylarından 3 kişi seçerek oy kullanıla biliyor” dedi. 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli