Anahtar Kelimeler: Tercihe saygı duyarım

Tercihe saygı duyarım

Tercihe saygı duyarım

Teşekkürler Sayın Ulusoy

Mert, delikanlıca, omurgalı bir seçim yaşattın

 

Hakkımız helal olsun

 

 

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, “Yerel seçimleri geride bıraktık. Sizlerin teveccühü ile önümüzdeki 5 yıl şehrimizi yönetecek kadrolar belirlendi. Tercihinize saygı duyuyorum” dedi.

 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Yerel seçim sürecinde siyasi çalışması yürüten MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, mesaj yayınladı. Ulusoy, “Kıymetli hemşehrilerim, dostlarım, Yerel seçimleri geride bıraktık. Sizlerin teveccühü ile önümüzdeki 5 yıl şehrimizi yönetecek kadrolar belirlendi. Tercihinize saygı duyuyorum. Seçim öncesi de dediğim gibi hemşehrilerimizin iradesi başımın üstündedir. Hayırlısı diyerek çıktığımız yolda nasip bizden yana değilmiş” dedi.

 

HELALLİK İSTEDİ

Ulusoy, “Bu süreçte her daim maddi-manevi destek oldunuz, yoldaş oldunuz, gece gündüz gayret ettiniz, sağ olun var olun. Hakkınızı helal edin. Seçim sonuçlarının şehrimiz ve siz değerli hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Kırıkkale ve ilçelerinde belediye başkanı, belediye ve il genel meclisi üyesi seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor; başarılı bir çalışma dönemi diliyorum. Selam ve saygılarımla, Allah'a emanet olun” ifadesine yer verdi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu