Tercih komisyonlarına yoğun ilgi

Tercih komisyonlarına yoğun ilgi

Tercih komisyonlarına yoğun ilgi

 

Tercih yapıyorlar

Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ve Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) giren öğrenciler için tercih danışmanlığı komisyonları oluşturdu. Komisyonlar ilk günden itibaren yoğun mesai yapıyor.

SALI GÜNÜ SON GÜN

Konu hakkında müdürlükten yapılan açıklamada: Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG), Liselere Yerleştirme İşlemleri için oluşturulan komisyonlarımız 06-16 Temmuz 2015 tarihlerinde 09.00-15.00 saatleri arasında mesai yapacak.  Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Tercih Danışmanlığı Komisyonlarımız ise 6-14 Temmuz 2015 tarihlerinde 09.00-15.00 saatleri arasında öğrenci ve velilerimize hizmet verecektir. Her iki komisyon da Cumartesi ve Pazar günleri mesai yapmayacak.”

TERCİH ÇALIŞMASI

Atatürk Ortaokulu, Akşemsettin Ortaokulu, Mehmet Varlıoğlu Ortaokulu, Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Ortaokulu, Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi. Atatürk Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Gazi Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Osmangazi Anadolu Lisesi ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli