Anahtar Kelimeler: Terminal hareketli

Terminal hareketli

Terminal hareketli

Kırkkale’de, Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler, otogarda yoğunluk oluşturuyor.

HAREKETLİLİK YAŞANIYOR

Kırkkale’de, Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler, otogarda yoğunluk oluşturuyor. Biletlerini online alamayan vatandaşlar saatler öncesinden Kırıkkale terminaline gelerek biletlerini temin etmeye çalıştılar. Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından memleketleri veya tatil bölgelerine seyahat edecek vatandaşlar, Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde hareketliliğe neden oldu. Tatil öncesi son iş günü olan 23 Haziran Cuma ve hafta sonu için bilet talebinin artması üzerine otobüs firmaları, ek seferler koyuyor.

 

BİLET UYARISI GELDİ

Tatilini Kırıkkale dışında geçirmek isteyen bir vatandaş, son yılların en yoğun bayram tatilini geçireceklerini tahmin ettiklerini belirterek, tatil başlamadan yolcu biletlerini almaya çalıştıklarını söylediler. Henüz tatil olmadan otobüslerin dolması üzerine sıkıntı yaşayabileceklerini ifade eden vatandaşlar, ek seferlerin konulmaya başladığını duyduklarını, yine de bilet almakta acele etmek gerektiğini söylediler.

 

DENETİMLER YAPILIYOR

Şehirler arası bir otobüs işletme sahibi ise "Ek seferlerden dolayı otogarlar kalabalık. Yolcularımızı hayırlısıyla sevdiklerine kavuşturmaya çalışıyoruz. Eskiye göre yoğunluk fazla, tatil bölgelerine doğru yoğunluk daha da fazla." diye konuştu. Öte yandan, polis ve jandarma trafik ekipleri, bayram tatili öncesi, şehirler arası yollarda yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik denetimleri artırdı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı