Anahtar Kelimeler: Terör bizi yıldıramayacak

?Terör bizi yıldıramayacak?

?Terör bizi yıldıramayacak?

?Terör bizi yıldıramayacak?

Vali´den geçmiş olsun ziyareti

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, terörle mücadelenin gerek içerde gerekse dışarıda tüm hızıyla kararlılıkla sürdürüldüğünü söyledi. Terörün amacının toplumu derinden etkilemek ve sindirmek olduğunu belirten Haktankaçmaz, Kırıkkale´nin Türkiye´de en çok şehit veren iller arasında yer aldığını bildirdi.

VALİ ZİYARET ETTİ

Vali M. İlker Haktankaçmaz, Fırat Kalkanı operasyonu çerçevesinde önemli bir nokta olan El Bab bölgesinde devam eden operasyon çerçevesinde yaralanan Kırıkkaleli uzman Çavuş Metehan Şencı´yı baba evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bu topraklar üzerinde rahatça yaşamamızı Şehit ve Gazilerimize borçlu olduğumuzu ifade eden Vali Haktankaçmaz, Şancı ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, Şancı´nın en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

EN ÇOK ŞEHİT VEREN İL

Terör ile mücadelenin kararlılık ile devam ettiğini belirten Vali Haktankaçmaz, terörün istediği şey bu milletin fertlerinin karamsarlığa, ümitsizliğe kapılması ve ruhunun öldürülmesi olduğunu vurguladı. Vali Haktankaçmaz, ?Türkiye genelinde vatanı için en çok şehit veren illerden bir tanesiyiz. Hain emelleri ve planları ile vatan toprağımızda kimsenin gözü olmasın. Darbe kalkışması gibi milleti hesap edemeyenlerin sonu her zaman hüsrandır" şeklinde konuştu. Ziyarette, Vali Haktankaçmaz´a, Garnizon Komutan Vekili Bkm. Alb. İsmail Ödemiş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu da eşlik etti.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false