Terör endişesi çöp bidonlarını söktürdü!

Terör endişesi çöp  bidonlarını söktürdü!

Terör endişesi çöp bidonlarını söktürdü!

Terör önlemi!

Kırıkkale Belediyesi caddelerdeki çöp kutularını söktü. Ankara´daki bombalı saldırıyla ilgili önlem amacıyla Kırıkkale il Emniyet Müdürlüğünün talebi doğrultusunda Zafer Caddesi başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklardaki çöp bidonları söküldü.

BİDONLAR KALDIRILDI

Ankara´daki bombalı saldırıyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı tarafından bir dizi önlem amaçlı kararlar alındı. Bu kararlar kapsamında Kırıkkale´deki tüm cadde ve sokaklarda bulunan Çöp Bidonları sökülerek depoya kaldırıldı.  Kırıkkale  Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sökülen bidonlar depoya kaldırıldı. Zafer Caddesindeki çöp bidonlarının söküldüğünü meraklı gözlerle izleyen bazı vatandaşlar söküm yapan belediye işçilerinden tatmin edici bir cevap alamayınca endişeleri bir kat daha arttı. Soranlara işçilerin ?Bize sökün dediler bizde söküyoruz? şeklinde karşılık vermesi çevredeki esnafları da bir hayli endişelendirdi.

ARAÇLAR KONTROL EDİLİYOR

Bir müddet sonra söküm işleminin asıl nedeni anlaşıldı. Emniyet Müdürlüğünün talebi doğrultusunda dün Kırıkkale´de özellikle Zafer Caddesi ve Çevre sokaklar başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklardaki yüzlerce çöp bidonu söküldü. Yere monteli olan bidonlar Belediyeye ait araçlarla depoya kaldırıldı. Bidonların zaman içerisinde hayat normale dönmesiyle yeniden yerlerine monte edileceği öğrenildi. Emniyet bunun dışında şehir girişi ve çıkışında uygulamalarını sıklaştırdı. Bu arada sokaklarda veya başka alanlarda başıboş araçlar kontrol edildi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli