Anahtar Kelimeler: Teröre ortak tepki

Teröre ortak tepki!

Teröre ortak tepki!

Teröre ortak tepki!

Terörü lanetlediler?

Geçtiğimiz gün İstanbul´da yaşanan bombalı saldırı sonrası Kırıkkale Milletvekilleri Kırıkkale Belediye Başkanı ve siyasi parti il başkanları terörü lanetledi.

VEKİLLERDEN AÇIKLAMA

İstanbul´da meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 4 kişinin ardından Kırıkkale Milletvekilleri, Kırıkkale Belediye Başkanı ve siyasi parti il başkanları terör lanetledi.  İlk olarak açıklama yapan Kırıkkale Milletvekilleri oldu. Vekiller, ?İstanbul Taksim´de meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar dileriz. Ülkemizde son dönemde yaşanan terör saldırılarının hiçbir zaman amacına ulaşmayacağı gerçeği ortadadır? dediler.

BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Ak parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise yaptıkları açıklamalarda, ?İstanbul Taksim, İstiklal Caddesin de yaşanan terör saldırısı sonucu 4 kişi hayatını kaybetmiş, 36 kişi ise yaralanmıştır. Bu hain terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileriz? dediler.

MHP´DEN AÇIKLAMA

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ise yaptığı açıklamada, ?Her ne olursa olsun, kim neyi dayatırsa dayatsın Türk milleti topyekün ayağa kalkarak terörü yenecek, terörizmin üstesinden gelecek kudret ve kuvvete sahiptir. Hevesler boşunadır, çünkü hainler başaramayacak, milli birlik ve kardeşliğimizi bozamayacaklardır" dedi.

ÇHP´DEN AÇIKLAMA

CHP İl Başkanı Ahmet Önal yaptığı açıklamada,  "İstanbul´daki terör eylemi nedeniyle vatandaşlarımız hayatlarını kaybettiler. Özellikle küçük çocukların olması gerçekten bizi çok üzüyor. O çocuktan ne istiyorsunuz, o küçücük çocuktan? O çocuğun ne günahı var? Bir insan bu kadar vicdansız, bu kadar ahlaksız olabilir mi? Bunu yapana insan denir mi? Emin olun anlamakta zorluk çekiyorum. Anlaşılamaz bir şey. Yazık günah bu ülkeye, yazık günah insanımıza? diye konuştu.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli