Anahtar Kelimeler: Terörü kola bitirebiliriz

?Terörü el ele, kol kola bitirebiliriz?

?Terörü el ele, kol kola bitirebiliriz?

?Terörü el ele, kol kola bitirebiliriz?

Karabacak´tan terör açıklaması

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Abdullah Yücel Karabacak, Mardin ve Şırnak´tan gelen şehit haberleri yürekleri yaktığını, terörle mücadelenin hız kesmeden el ele, kol kola verilmesi gerektiğini söyledi.

ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN

Konu hakkında açıklamada bulunan Karabacak, ?Türk milletinin geleceği için kol kola girmek ve önümüze bakmak gerekir. Tüm dert ve belaların üstesinden ancak el ele vererek gelebiliriz? Terörle mücadele kökü kazınana kadar sürmelidir. Şehitlerimizin kanı yerde kalmamalıdır. Birlik ve beraberlikte her alanda samimiyet olmalıdır. Türkiye tüm dert ve belaların üstesinden ancak el ele vererek gelebilir. Başka yol yok. Türkiye ve Türk Milletinin geleceği için kol kola girmek ve önümüze bakmak zorundayız.?

BİRLİK ESASTIR

?Bunun için herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır. Birlik ve beraberlik kuru bir sözün çok ötesinde bir anlayışı gerektirir. Bunun için külfette olduğu kadar nimette de birlik esastır. Ayrımcılık yapan, benim adamım anlayışından vazgeçmeyenlere fırsat verilerek gerçek birlik sağlanamaz. Egoizm birlik kavramının düşmanıdır. Tekrar Mardin ve Şırnak´ta şehit olan askerlerimize yüce Allah´tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum? dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu