Anahtar Kelimeler: Teşvikler anlatıldı

Teşvikler anlatıldı

Teşvikler anlatıldı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi’nde, devleti destekleri, teşvikler ve hibeler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

TOPLANTI YAPILDI

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi’nde, devleti destekleri, teşvikler ve hibeler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kırıkkale Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin ile KOSGEB Kırıkkale Temsilcisi Köksal Özen’i misafir eden ASKON Kırıkkale, yatırım planlarına büyük katkı sağlayan teşvikler, hibe programları ve diğer desteklere dair kapsamlı bir sunuma ev sahipliği yaptı.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Toplantı öncesi kısa bir değerlendirme yapan ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, küçük ve orta ölçekli işletmeler ve girişimcilerin rekabet güçlerini geliştirecek destekler ve hizmetlerin önemine işarete ederek, “işletmelerimizin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki payını arttırmayı kendine görev edinmiş kurumların varlığını çok önemsiyoruz. Bilgilendirme toplantımızdan hepimiz fayda sağlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. ASKON Kırıkkale üyesi işadamlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, farklı sektörlerde yapılacak yatırımlar için hibe oranları, vergilendirme, işletme kriterleri hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu