Anahtar Kelimeler: Tetkikler tamamlandı

Tetkikler tamamlandı

Tetkikler tamamlandı

Türk Standartları Enstitüsü Belgelendirme Başkanlığı tarafından 05-06 Ocak 2022 tarihlerinde Kırıkkale Üniversitesi’nde TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi gözetim ve takip dış tetkikleri gerçekleştirildi.

 

ÇALIŞMA ANLATILDI

Çalışmayla ilgili bilgi verildi ve “2022 Kalite Yönetim Sistemi Dış Tetkik Açılış Toplantısı Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Başalan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Arslan, TSE Tetkik Ekibinden Baş Tetkikçi Mustafa Tekin ile Tetkikçiler Oktay Yılmaz, İlknur Uğurlu, İsmet Titiz, Kalite Koordinatör Yardımcıları Öğr. Gör. Nursal Koca ve Öğr. Gör. Adem Pehlivanlı, Dekanlar, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri,  akademik birim sekreterlerinin katılımıyla Merkezi Derslikler binasında yapıldı.

BİLGİLER PAYLAŞILDI

Tetkikçiler, Üniversite akademik ve idari birimlerini ziyaret ederek idareci ve kalite birim temsilcilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu. Başarı ile tamamlanan dış tetkikte yönetim sistemi standartları şartlarının sağlandığı ortaya konuldu. Tetkik sonrası kapanış toplantısına, Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Başalan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Arslan, Kalite Koordinatör Yardımcıları Öğr. Gör. Nursal Koca ve Öğr. Gör. Adem Pehlivanlı, TSE Tetkik Ekibinden Baş Tetkikçi Mustafa Tekin ile Tetkikçiler Oktay Yılmaz, İlknur Uğurlu, İsmet Titiz katıldı.

DEĞERLENDİRME YAPILDI

Genel değerlendirme yapılan kapanış toplantısında TSE Tetkik Ekibi’ne teşekkür eden Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Başalan, Üniversite olarak  verdiğimiz hizmetin kalitesini sürekli artırmak, ülkemize çalışmaları ve fikirleriyle değer kazandıracak öğrenciler yetiştirmek için kalite ve hizmet standartlarımızı daima en üst seviyelerde tutma çabası içinde olacağımızı ifade etti” açıklaması yapıldı.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu