Anahtar Kelimeler: şoförünün ölümü

TIR şoförünün acı ölümü

TIR şoförünün acı ölümü

TIR şoförünün acı ölümü

Aracın altında kaldı

Kırıkkale-Samsun karayolu üzerindeki dinlenme alanına park ederek TIR´ın altın giren sürücü, lastik ile rotun arasında kafasının sıkışması sonucu hayatını kaybetti.

ÜZÜCÜ BİR OLAY

Kırıkkale-Samsun karayolu üzerindeki dinlenme alanına park ederek TIR´ın altın giren sürücü, lastik ile rotun arasında kafasının sıkışması sonucu hayatını kaybetti. Olay, Kırıkkale-Samsun karayolunun 30´uncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Zeki Mede (55) 42 DJG 31 plakalı TIR´ındaki oluşan arızayı gidermek için dinlenme alanına park etti. TIR´ın arızasını gidermek için altına giren sürücü Mede, ön sağ lastik ile rotun arasında kafası sıkıştı. Tır dinlenme alanındaki diğer sürücüler tarafından olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri sürücü Mede´nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Mede´nin cesedi Balışeyh Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

KAZAYI ANLATTILAR

Olayı gören sürücülerden Mahir Çaybaşı ise "Anahtarı aldı buraya yattı altına. O arada marşa bastığında direksiyon mu döndü, direksiyonu dönderip de mi girdiydi onu görmedik. Biz o arada ses gelince koştuk, yanlamaya kısılmış böyle. Çekemedik bende arabadan gittim kriko aldım, geldim. Zaten o arada da ambulans geldiydi ben krikoya vurdum onlarda çekti" diye konuştu. Jandarma ekipleri, dinlenme alanındaki olaya tanık olan diğer sürücülerin ifadesini aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu