Anahtar Kelimeler: Tiryaki vefat

Tiryaki vefat etti

Tiryaki vefat etti

Kırıkkale’nin tanınmış eşraflarından, Kayadibi Cennet Bahçesi sahibi ve CHP Kırıkkale eski Milletvekili Halil Tiryaki(1935) hayatını kaybetti. Tiryaki uzun bir süredir yoğun bakımda tedavi altındaydı.

 

ÜZÜCÜ BİR HABER

22.Dönem CHP Kırıkkale Milletvekili Halil Tiryaki, dün gece hayatını kaybetti. Kırıkkale’nin tanınmış eşraflarından Tiryaki benzinlik ve Kayadibi Cennet Bahçesi sahibi Kırıkkale Milletvekili Halil Tiryaki, uzun süredir tedavi gördüğü Güven Hastanesinde hayatını kaybetti. Merhum Kırıkkale Milletvekili Halil Tiryaki’nin TBMM’de yapılacak cenaze merasiminin ardından memleketi Kırıkkale’de toprağa verilmesi bekleniyor. Tiryaki’nin vefatı, mensup olduğu parti teşkilatları ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.

 

HALİL TİRYAKİ KİMDİR ?

1935 yılında doğmuştur. İlkokul mezunudur. İşletmeci ve turizmci.- XXII'nci dönem Kırıkkale milletvekili. Tiryaki’nin cenazesi Pazartesi günü Nur Camii’nde kılınacak ikindi namazına takiben toprağa verilecek. Milletvekilliği döneminde yaptığı çalışmalar ve soru önergeleriyle de dikkatleri çeken Tiryaki, Milletvekilliği döneminde mecliste Bakanların cevap vermesi üzerine 37 soru önergesi vermişti. Tiryaki, Kültür Bakanlığının CHP’de olduğu yıllarda Kırıkkale’de çok sayıda müzisyenin Devlet Sanatçısı olmasına büyük katkı sağlamıştı.

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı