TOKİ için başvurular başlıyor

TOKİ için başvurular başlıyor

TOKİ için başvurular başlıyor

Başkan Tekin sözünü tuttu

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin´in girişimleri ile alt ve orta gelir gurupları için ilçede yaptırılacak olan TOKİ konutlarının başvuru alımları başlıyor.

İLÇE İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME

Bahşılı ilçesinde merakla beklenen yeni TOKİ konutları için önemli bir gelişme yaşanıyor. Daha önce yer tesbiti yapılan ve yapımı için startın verildiği alt ve orta gelir gurubu TOKİ konutları için de başvurular başlıyor. Bununla ilgili Başbakanlık TOKİ İdaresinden başvuru alımları ile ilgili resmi yazı Belediye´ye gönderildi. Konuyla ilgili paylaşım ve açıklamada bulunan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, başvuru alımları ile ilgili duyuruyu da yaptı. Buna göre göre başvuru ve konut satışları Bahşılı İlçesi Ziraat Bank Şubesi aracılığıyla gerçekleştirilecek. Başvurular da satışlar da buradan yapılacak.

İKİ AYRI PROJE OLACAK

?Kırıkkale Bahşılı 5. Etap Toplu Konut Projesi´nin geliştirilmesine karar verilmiştir? denilen resmi açıklamada, ?Anılan projedeki konut satış işlemlerinde TC Ziraat Bankası Bahşılı Şubesi bankacılık hizmeti verecektir. Söz konusu proje kapsamında Alt Gelir Konut Gurubu olarak 2+1 tipi, bürüt 85,75 metrekare 136 adet konut, Orta Gelir Konut Gurubu olarak 3+1 tipi, bürüt 128 metrekare 84 adet konut olmak üzere toplam 220 adet konutun yapılması uygun görülmüştür? bilgisi verildi.

4 KATEGORİ BAŞVURACAK

Proje kapsamında 2 farklı konut türünden 4 ayrı kategoride başvuru alınacak. Alt Gelir ve Orta Gelir gurupları için Normal, Emekli, Engelli, Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Şehit Dul ve Yetimleri olmak üzere 4 farklı kategoride başvuru alımı yapılacak. Bu amaçla ilgili banka şubesine 2 Aralık 2019 tarihi ile 3 Ocak 2020 tarihi arasında Normal, Emekli, Engelli, Şehit Aileleri Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvurular kabul edilecek.

DÜŞÜK BEDEL ALINACAK

Konut alıcılarından başvuru bedeli olarak Alt Gelir Konut Gurupları için 2 bin TL, Orta Gelir Konut Gurupları için 4 bin TL tahsil edilecek. Şehit Aileleri Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuru yapanlardan başvuru bedeli istenmeyecek. Banka şubesinde başvuru alımları yapılacak ve başvuruda bulunanlar ile başvuru ve satın alma taahhütnamesi imzalanacak.

TEKİN: ?HAYIRLI OLSUN?

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 5. Etap olarak gerçekleştirilecek olan bu TOKİ çalışmasının ilçeye hayırlı olmasını diledi ve ?Söz verdiğimiz gibi alt ve orta gelir guruplarımız için TOKİ ve Bahşılı Belediyesi işbirliğiyle konut çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Başvuru alımları başlıyor. Değerli ilçe sakinlerimize bu konuyla ilgili duyurularımızı yapıyoruz.  Yeni TOKİ konutları ilçemize hayırlı uğurlu olsun? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli