Anahtar Kelimeler: Torpile

Torpile bak sen!

Torpile bak sen!

Torpile bak sen!

Yollar kapalı, onun yolunu açıyorlar!

Bu kimin yolu?

Kırıkkale´de skandal boyutunda bir gelişme yaşandı. Köy yolları ve şehir merkezindeki yollar kapalı, ancak Karayollarının araçları AK Parti yöneticisinin yolunu açmaya gitti?

YOLLAR KAPALI, ONUN YOLU A ÇIK!

Skandal olay birkaç gün önce yaşandı. Şehir merkezinde Kırıkkale Belediyesi tam anlamıyla kar altında kaldı bu yıl. Yolların büyük bölümü kar ve buzla kaplı ve ulaşımda güçlük yaşanıyor. Köy yollarının da durumu belli. 50´den fazla köy yolu kapalı. Ancak devlete ait afatın araçları köy yolları ve şehir merkezi öylece dururken AK Parti yöneticisine ait olan işletmenin yollarını açmaya gitti.

BÜYÜK BİR SKANDAL

İddiaya göre AK Parti Kırıkkale İl İkinci Başkanı Bahadır Kılıç´a ait Yeşilkaya Suları´nın dolum tesisinin yolları afata ait araçlarla ulaşıma açıldı. Köy yollarında çalışma yapması gereken araçların büyük bir torpille adı geçen şahsın işletmesinin yolunu açmaya gitti. Yolu açmaya giden ekipler çalışma yaparken görüntülendi. Bu durum tam bir skandal olarak kayıtlara geçiyor. Bu skandala karşın ne yapılacağı merak konusu.



Emel Çelk
11.01.2017 09:14:21
Ak Parti ikinci başkanı,Bahadır KILIÇ bütün kırıkkale halkından üstünmüymüş, Ak Parti yöneticilerin hepsi salih müslümandır, onlar kul hakkı yemezler, hele kamunun malına hiç dokunmazlar,......?

Hakan Uygunoğlu
11.01.2017 09:46:21
Sn Yetkililer. güzel haber yapmışsınız ama o resimdeki araç yol açma aracı değil ki.. Afad´a ait paletli hasta kurtarma ve taşıma aracı. Bu araç kar gibi olumsuz hava şartlarında yolları kapanan özellikle dağ köylerinde kalan hasta ve yaşlıları kurtarma aracı...

Abidin Emmi
12.01.2017 11:21:35
Bu araç millete aittir.Hani denir ya (Tüyü bitmedik yetimin hakkı) diye.Şunu unutmayın şu anda oturduğunuz koltuklar emanettir bu koltuklardan bir gün kalkıp gideceksiniz ama bu vebalden kurtulamayacak ve bu hakkı ödeyemeyeceksiniz.Neymiş bu araç hasta kurtarma aracıymış...Nooolmuş damacanalar hastamı olmuşta damacanaları kurtarmaya gitmişler

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu