Anahtar Kelimeler: Torun acısına dayanamadı

Torun acısına dayanamadı!

Torun acısına dayanamadı!

Torun acısına dayanamadı!

Şahadet haberi yıktı!

Hakkari´nin Çukurca İlçesi´nde PKK´lı teröristlere girdiği çatışmada şehit düşen, sözleşmeli er Özgür Mutlu´nun (23) acı haberini oturdukları Antalya´nın Kemer İlçesi´nde alan dedesi Yaşar, babaannesi Suna ve dayısı Yusuf Yücel, gözyaşına boğuldu.

BAYGINLIK GEÇİRDİ

Kırıkkale´ndeki yakınlarının telefonla arayarak acı haberi vermesi üzerine Suna Yücel, baygınlık geçirdi. Suna Yücel, ambulansla hastaneye götürüldü. Şehit Özgür Mutlu´nun dedesi Yaşar Yücel´in Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü´nde çalıştığını aralık ayı meclis toplantısında öğrenen Kemer Belediye Başkanı Bağımsız Mustafa Gül ve belediye meclis üyeleri, oturumu kapatarak şehit evine gitti.

OTOBÜS TAHSİS EDİLDİ

Yaşar Yücel´e başsağlığı dileyen Başkan Mustafa Gül, aileyi teselli etmeye çalıştı. Hastanedeki müdahaleden sonra eve getirilen Suna Yücel, tekrar bayılınca sağlık görevlileri müdahale etti. Yücel ailesi ve diğer yakınlarının şehidin toprağa verileceği Kırıkkale´ye gitmesi için Belediye Başkanı Mustafa Gül´ün talimatıyla otobüs tahsis edildi.

?KUZUMA GİDİYORUM?

Otobüse binen Suna Yücel, "Kuzum kuzum, kınalı kuzum. Kurban olayım, ciğerim yavrum" diye feryat etti. Bu sırada yine baygınlık geçiren Yücel´e sağlık ekibi müdahale etti. Görevlilerin hastaneye götürmek istediği Suna Yücel, "Ben kuzuma gidiyorum. Ne olur bana iğne yapmayın" diye ağıt yaktı. Sağlık görevlilerinin müdahalesinden sonra Yücel ailesi ve yakınlarının bulunduğu otobüs, Kırıkkale´ye gitmek için hareket etti.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli