Torun acısına kalbi dayanamadı!

Torun acısına kalbi dayanamadı!

Torun acısına kalbi dayanamadı!

Kırıkkale´de çok sevdiği torunu 17 yaşındaki Ahmet Can Demirtaş´ın Pazar günü İstanbul´da kanala girerek boğulmasına çok üzülen dedesi Ahmet Demirtaş (65), 2 gün sonra rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Dede Demirtaş torununun hemen yanına gözyaşları arasında toprağa verildi.

MAHALLE MUHTARI VEFAT ETTİ

İstanbul´da su kanalında boğularak can veren 17 yaşındaki Demirtaş´ın ardından cenazesinde torununun üzüntüsüne daha fazla dayanamayan dedesi Ahmet Demirtaş, hayatını kaybetti. Kırıkkale´de 3 dönem Çalılıöz Mahallesi Muhtarlığı görevini yapan Demirtaş, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

DEDE, TORUN YAN YANA

Torununu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan dedenin ölümü, Demirtaş Ailesi´nin acısı bir kat daha artırdı. Önce çocuğunu iki gün sonra da babasını kaybeden aile, yaşadığı çifte acıyla perişan oldu. Muhtar Demirtaş´ın cenazesi dün Bıyıkaydın Köyü´nde kılınan cenaze namazının ardından kendisinden iki gün önce ölen torunu Ahmet Can Demirtaş´ın yanına defnedildi. Demirtaş ailesi ve yakınları art arda yaşadıkları acılarla sarsıldı.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli