Anahtar Kelimeler: Trafik kazalarında yaralı

Trafik kazalarında 2 ölü, 3 yaralı

Trafik kazalarında 2 ölü, 3 yaralı

Trafik kazalarında 2 ölü, 3 yaralı

Üzücü iki kaza

Kırıkkale´nin Bahşılı ilçesinde işçi taşıyan midibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Keskin ilçesinde otomobilin tarlaya devrilmesi sonucu bir çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Alınan bilgiye göre, Hasan Hüseyin Akay idaresindeki 06 DG 6211 plakalı midibüs ile Ömer Teke (30) yönetimindeki 71 DD 834 plakalı hafif ticari araç, Atatürk Bulvarı´nda bulunan trafik ışıklarında çarpıştı. Kazada yaralanan sürücü Teke, ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Aynı araçta bulunan Seyit Gündoğdu ise ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Gündoğdu´nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

KESKİN´DEKİ KAZA

Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde otomobilin tarlaya devrilmesi sonucu bir çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Selahattin Karaca idaresindeki 34 SST 03 plakalı otomobil, Kırıkkale-Kırşehir karayolunun 46. kilometresinde yaklaşık 15 metre yükseklikten yol kenarındaki tarlaya devrildi. Sürücünün kızı Berfin Karaca (10), kaza yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan sürücü ile eşi Leyla Karaca, 112 Acil Servis ekiplerince Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli