Trafik sorununa çözüm aranıyor

Trafik sorununa çözüm aranıyor

Trafik sorununa çözüm aranıyor

Master Plan görüşüldü

Kırıkkale´nin ulaşım master planı masaya yatırıldı. Trafik ve Toplu ulaşım konusunda öncelikle Demir Yolu´nun şehir dışına taşınması yeniden gündeme getirildi. Ulaşım sorununun diğer yatırımlarla çözümünün mümkün solacağı bildirildi.

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale Belediye Meclis Üyeleri, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Ahiler Kalkınma Ajansı personelleri ve Belediye teknik personellerinin katılımıyla Ulaşım Master Planı hakkında bir toplantı gerçekleştirildi. Kırıkkale Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen bu toplantıda ilimizin ulaşım sorunları ve bunun için ne yapabiliriz içerikli başlıklarda Ulaşım Master Planı Tanıtım semineri verildi. Seminer öncesi proje hakkında kısa bilgiler aktarıldı.

ULAŞIM MASTER PLANI

Ulaşım Master Planı Tanıtım Seminerinde hedefin İlimizdeki Otopark sorunun çözümü, TCDD hattının şehir dışına kaydırılması, Toplu Ulaşım ağının düzenlenmesi, Raylı sistem olasılıkların incelenmesi olduğu belirtildi. Toplantı da ayrıca ilimizin toplu ulaşım sorunlarının çözümü için Ulaştırma bakanlığı, TCDD, İller Bankası, AHİKA gibi kurumlarla görüşüldüğü belirtilerek, bu sorunların çözümünde Ulaşım Master planının yapılmış olması önceliğini gözler önüne serildiği ifade edildi.



Misafir
30.12.2015 17:57:33
SAYIN UZMANLAR bir kirikkaleli olarak düsüncem madem plan porice yetkiliside orda iken,YOllar cok genislik ister yaya yolu pisiklet yolu gibi hatir icin yapmis oldugunuz iyiligin günahi sorulur internetten dünya yi görmüyormusunuz aramizdaki mesafe cok cocuklariniz torunlariniz icin bir kirikkale hazirlayin o mevki kimseye baki degil saygilar

  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu