Anahtar Kelimeler: eğitim semineri

TSO’da eğitim semineri

TSO’da eğitim semineri

Kırıkkale Ticaret Odası ve Prowe Patent firması işbirliğinde düzenlenen Fikri ve Sınai Haklar eğitimi düzenlendi. Eğitimde katılımcılara marka, patent, tasarım tescili gibi konularda kapsamlı bilgiler verildi.

SEMİNER DÜZENLENDİ

Ticaret Odası üye eğitimleri kapsamında fikri ve sınai haklar (marka, patent, tasarım) konularını kapsayan bir eğitim düzenlendi. Prowe Patent ve Danışmanlık firması ile ortaklaşa düzenlenen eğitimde katılımcılara patent, marka ve tasarımların tescili ve güvenle korunabilmesi için izlenmesi gereken yollar anlatıldı. Patent Mühendisi Üsame Erdem tarafından verilen eğitimde ayrıca marka ön araştırmaları, tescil edilebilirlik analizleri, global marka başvuruları, süreç takibi, dosyaların hazırlanması, diğer ülkelerde marka izleme, yenileme, faydalı model başvuruları, ihlal halleri, kullanım serbestliği konularında detaylı bilgiler verildi.

BİLİNÇLİ OLUNMALI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın üye ihtiyaçları doğrultusunda eğitimlere devam edeceğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, tescile tabi olan ve mülkiyet sahibine son derece güçlü imtiyazlar ağlayan fikri ve sınai hakların öneminin son dönemde daha fazla anlaşıldığını, hak ihlallerinin önüne geçebilmek için de bu konularda herkesin bilinçli olması gerektiğini söyledi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı