Anahtar Kelimeler: Gazeteciler

TSO’da Gazeteciler Günü

TSO’da Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve TSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik basın mensuplarıyla Ticaret Odasında bir araya geldi.

 

ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı basın mensuplarıyla Ticaret Odasında bir araya geldi. Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Varlı, 11 ay sonra Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinin olacağını kendisinin şimdiden aday olduğunu ifade etti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve Meclis Başkanı Ömer Akçelik toplantıda yer aldı. Başkan Ahmet Varlı, Yeni dönemde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinde ekibiyle birlikte aday olacağını açıkladı.

GAZETECİLERİ TEBRİK ETTİLER

Kırıkkale'ye bir çok hizmet ettiklerini belirten Başkan Varlı, üyelerinin sıkıntılarıyla dertleriyle her zaman yakından ilgilendiklerini belirtti. Başkan Varlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde bütün emekçilerin yanlarında olduklarını ifade etti. Varlı, "Gazeteciler bizim her şeyimiz. Onlar bizim gözümüz kulağımız. Biz her zaman gazeteci arkadaşlarımıza destek veriyoruz. Onlar da bizim hep yanımızda. Ben 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. İyi ki varsınız” dedi. TSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik’de tüm gazetecilerin bu özel gününü kutlayarak mesleklerinde başarılar diledi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli