Anahtar Kelimeler: Temmuz jesti

TSO´dan 15 Temmuz jesti

TSO´dan 15 Temmuz jesti

TSO´dan 15 Temmuz jesti

İkramda bulundular

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen binlerce Kırıkkaleli, TSO´nun ikramı olan sularla serinledi.

BİRLİK VE BERABERLİK

15 Temmuz 2016´da ülkemize, milletimize, birliğimize, dirliğimize ve demokrasimize yapılan alçak saldırının ve bu hain darbe girişimine karşı milletçe verdiğimiz onurlu mücadelenin 2. yılı nedeniyle Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´nda düzenlenen programa binlerce Kırıkkaleli katıldı.

DEMOKRASİ NÖBETİ

Demokrasiye ve şehitlere saygı yürüyüşü ile başlayan etkinlikte Vali M.İlker Haktankaçmaz, Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Siyasi partilerin temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının idarecileri ve binlerce vatandaşın oluşturduğu kortej Atatürk Bulvarından Hürriyet Caddesine v e oradan da Cumhuriyet ve 16:08 16 Temmuz 2018 TSO´dan su ikramı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen binlerce Kırıkkaleli, TSO´nun ikramı olan sularla serinledi.

MİLLETİN YAZDIĞI DESTAN

Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak için meydanı dolduran Kırıkkalelilerin demokrasi nöbetlerinde Temmuz sıcağından daha az etkilenmeleri TSO olarak su ikramıyla meydanda olduklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, 4 bin pet şişe su ikramı gerçekleştirildiğini ifade etti. Gazetecilere yaptığı açıklamada direniş ve diriliş destanı olan 15 Temmuz´un halklara özgürlük yolunda bir örnek, bir meşale olduğunu ifade eden Varlı bundan sonra darbelerle karşılaşacak tüm milletler için tarihi bir çığır açıldığını, topyekûn bir milletin kendi halkının canına ve iradesine kasteden hainlere nasıl direneceğinin destanı olarak tarihe geçtiğini ifade etti.

İKRAMDA BULUNMAK İSTEDİK

Varlı ?Darbe girişiminde şehit düşen vatan evlatlarını rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Kırıkkale TSO olarak demokrasi nöbetinde olan vatandaşlarımıza karınca kararınca ikramda bulunmak istedik. Meydan kalabalık, hava sıcak. Umarız ki ikramımız yerini bulmuştur.´ dedi. Ülkenin 15 Temmuz benzeri bir kalkışmayı daha yaşamayacağına inandıklarını belirten Varlı, vatanı korumak adına milletle beraber sivil toplum örgütleri olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ve hainlerin bir daha darbe girişiminde bulunmaya cesaret edemeyeceklerini sözlerine ekledi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu