TSO'dan Anneler Günü programı

TSO

TSO'dan Anneler Günü programı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler İrca Kurulu tarafından Karşıyaka Mahallesinde Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Geniş katılımın olduğu etkinlikte kimsesiz annelerin ve mahalle sakini annelerin anneler günü kutlandı. Etkinliğe katılan 37 anneye yapılan çekilişle çeşitli hediyeler verildi.

 

Anneler Günü programı

TSO Kadın Girişimciler İrca Kurulu tarafından Karşıyaka Mahallesinde Anneler gününe özel etkinlik düzenlendi. Mahalle parkında düzenlenen etkinliğe TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu, TSO Kadın Girişimciler İrca Kurulu Başkanı Suna Arpaçay Özer ve 100'ü geçkin mahalle sakini anne katıldı. TSO yönetimi tarafından 37 Anneye çekilen kura ile çeşitli hediye ve alışveriş çeki verildi. Müzikli eğlencede anneler felekten bir gün çalarken, annelere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Anne cennet kapısıdır

Dinimizde, gelenek ve göreneklerimizde Annenin yerinin ayrı olduğunu söyleyen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök TSO yönetimi olarak Anneler günü dolayısıyla bir etkinlik yapmayı planladığımızda bu etkinliğin doğup büyüdüğüm Karşıyaka Mahallesinde yapılmasını istedim. Burada kimsesiz annelerimizin de anneler gününü kutlamak istedik. Tüm Annelerimizin anneler gününü kutluyor, çocuklarınızla birlikte mutlu huzurlu ömür diliyorum. Annelerimiz için ne yapsak azdır. Çünkü hadisi şerifte de buyuruluğu gibi ‘Cennet annelerin ayakları altındadır'. Anne cennet kapısıdır” diye konuştu.

 

TSO'ya teşekkür edildi

Kimsesiz annelerin anneler gününü kutlamak amacıyla programı Karşıyaka Mahallesinde düzenlediklerini söyleyen TSO Kadın Girişimciler İrca Kurulu Başkanı Suna Arpaçay Özer de yaptığı konuşmada Kırıkkale'mizde bir huzur evi olmadığı için etkinliği TSO Başkanımız Ekrem Gök'ün tavsiyesi üzerine mahallede yapmak istedik. Güzel bir etkinlik oldu. Burada 100'ü geçkin anne var. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi. Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Cemil Yılmaz'da etkinlik dolayısıyla TSO yönetimine teşekkür etti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı