Anahtar Kelimeler: Tüfekçi’ ziyaret

Tüfekçi’ye ziyaret

Tüfekçi’ye ziyaret

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

ZİYARETTE BULUNDU

Savunma sanayi alanında Kırıkkale Üniversitesinin yapmış olduğu çalışmalar, Kırıkkale Meslek Yüksekokulu İnsansız Hava Aracı Teknolojisi ve Operatörlüğü Programı ile Silah Sanayi Teknikerliği Programı hakkında Bakan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekçi’ye bilgi veren Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Milli Savunma Bakanlığı ile Kırıkkale Üniversitesi arasında yapılabilecek proje bazlı iş birliği çalışmaları konularında Bakan Yardımcısı Tüfekçi’yle görüş alışverişinde bulundu.

 

BİLGİ VERİLDİ

Ziyarette Rektör Aslan, Yerli ve Milli Savunma Sanayi hamlesi ürünlerinden olan insansız hava araçlarının üretimi, yazılım ve donanımı, işlevleri ve kullanımı hakkında bilgi aldı. İnsansız Hava Aracı Teknolojisi ve Operatörlüğü Programı ile Silah Sanayi Teknikerliği Programı öğrencilere eğitimler verilmesi ve bilgilendirme toplantıları yapılması kararlaştırıldı. Rektör Aslan, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekçi’ye yeni görevinde başarılar diledi ve destekleri dolayısıyla teşekkür etti. Ziyaret sonunda Rektör Aslan, Bakan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekçi’ye şehrimizin sembollerinden Çeşnigir Köprüsü’nün resmedildiği çini çalışmasını hediye etti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı