Anahtar Kelimeler: TÜKÇEV anlamlı etkinlik daha

TÜKÇEV´den anlamlı bir etkinlik daha

TÜKÇEV´den anlamlı bir etkinlik daha

TÜKÇEV´den anlamlı bir etkinlik daha

Çanakkale Cephesi anlatılacak

Kırıkkale´de eğitim sektöründe bir yıl içinde fark yaratan ve adından eğitim ve kültür etkinlikleri ile de sık sık söz ettiren TÜKÇEV Vakfı tarafından yeni bir etkinliğe imza atılıyor.

YENİ BİR ETKİNLİK

Şube Başkanlığını Gazeteci-Yazar İlhan Şahin´in yaptığı TÜKÇEV Vakfı şehitlere yönelik mektup yarışması ile birlikte şimdi de 18 Mart Çanakkale Şehitleri anısına Çanakkale Cephesinin anlatılacağı bir konferans düzenliyor. Konuyla ilgili bilgi veren Vakıf Başkanı Gazeteci-Yazar İlhan Şahin, ?Vakıf olarak eğitime yönelik yatırımlarımız, eğitim ve kültürel faaliyetlerimiz devam ediyor. Şehitlere Mektup isimli yarışmamızın yanı sıra 18 Mart Çanakkale Zaferi´ne yönelik de Çanakkale Cephesi konulu bir konferans programı tertip ediyoruz.

?HERKES DAVETLİDİR?

1.Dünya Savaşında Çanakkale Cephesi Konferans ve ödül törenine 9 Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Erkan Göksu katılacaklardır. Program 23 Mart 2017 tarihinde Saat 19:00´da Kırıkkale Kültür Merkezinde yapılacaktır. Programa tüm hemşehrilerimiz, öğrencilerimiz ve velileri ile eğitim camiası davetlidir. Çanakkale Zaferi´nin yıl dönümünde böyle bir etkinliğin anlamlı olacağını düşünüyoruz. Vakıf olarak Kırıkkale´de bu alanda fark yaratmaya devam edeceğiz? dedi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu