Tüketici ödülleri sahiplerini arıyor

Tüketici ödülleri sahiplerini arıyor

Tüketici ödülleri sahiplerini arıyor

Ödül için çağrı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünün geleneksel hale getirdiği tüketici ödül töreni için başvurular başlarken, müracaatların 15 Ocak 2016 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

BİLİMSEL ÇALIŞMA ÖDÜLÜ

Konuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Fahrettin Özata, ?Tüketici bilincini geliştirmek ve bu yönde hak arama alışkanlıklarını yaygınlaştırmak,  tüketici haklarına saygılı kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili bilimsel çalışmaları özendirmek amacıyla, ?Bilinçli Tüketici Ödülü?, ?Yazılı Basın Tüketici Ödülü?, ?Radyo Televizyon Programı Ödülü?, ?Tüketici Memnuniyeti İlke Edinen Firma Ödülü?, ?Bilimsel Çalışma Ödülü? ve ?Tüketici Özel Ödülü? dallarında her yıl hak sahiplerine verilin Tüketici Ödüllerinin bu yıl 19´ncusu verilecektir? ifadelerine yer verdi.

CD HALİNDE TESLİM EDİLECEK

Özata ?Söz konusu ödüllerin verilmesine ilişkin olarak ekli duyuruda dalları ve değerlendirme ölçütleri belirtilen konularda 2015 yılı ?19.Geleneksel Tüketici Ödülleri? ilan metninin gazeteniz tüketici köşeleri vasıtasıyla çözümlenmiş örnek tüketici şikayetlerinin, radyo televizyon dalında aday gösterilecek program örneklerinden derlenmiş olan yayın kayıtlarının (CD) 15.01.2016 tarihine kadar Müdürlüğümüze iletilmesi gerekmektedir? dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu