Anahtar Kelimeler: Şehitlere Mevlidi Şerif

Tüm Şehitlere Mevlidi Şerif

Tüm Şehitlere Mevlidi Şerif

Tüm Şehitlere Mevlidi Şerif

Rahmet dilediler

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ-PDY´nin hain darbe girişimine karşı cansiperane verilen mücadelede şehit olan şehitler başta olmak üzere bütün şehitlerin ruhuna ithafın il protokolünün de katılımlarıyla Nur Camii´nde öğle namazından önce Kur´an-ı Kerim ve mevlit-i şerif okundu ve yapılan 610 hatim-i şerifin duası yapıldı.

DUALAR EDİLDİ

Şehitlerin ruhu için yapılan mevlit ve hatim programına bütün Kırıkkale halkı katıldı. Şehitleri ruhları şad olsun, Cenab-ı Allah gazilerimize acil şifalar versin. Daha sonra cami çıkışında vatandaşlar lokum ve gül suyu dağıtımı yapıldı. Cami çıkışında ise Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde hayatlarının kaybedenler için Kırıkkale Merkez Nur Camisinde Kur´an-ı Kerim okundu.  Bu tür olaylar inşallah olmaz. Allah bir daha öyle acıları hiç kimseye yaşatmasın´´ dedi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´da konuşmasında 15 Temmuz darbe girişiminde hayatlarını kaybeden ve tüm şehitler için kuranı kerim okundu. İnşallah bu güzel ülkemizde bu tür hadiseler artık olmaz ve bu millet 15 Temmuz´da meydanlara inerek güçlerini gösterdiler.  İşte Türk´ün gücü bir kez daha ortaya çıktı´´ dedi.

GENİŞ KATILIM

Kırıkkale merkez Nur Camiinde 15 temmuz demokrasi şehitler için 610 hatmi şerifin duasına  Kırıkkale Valisi  Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale il jandarma alay komutanı albay  İsa Çakmak, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek, Kırıkkale Sağlık İl Müdürü Mustafa Uzun, Kırıkkale Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Rıfat Ünlü, Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız,  Kırıkkale Bahşılı ilçe kaymakamı ve Yahşihan ilçe kaymakamı da katıldı.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu