Anahtar Kelimeler: TUNCAY’ MANİDAR PAYLAŞIM

TUNCAY’DAN MANİDAR PAYLAŞIM

TUNCAY’DAN MANİDAR PAYLAŞIM

İlçedeki kaosa ve siyasete rest çeken açıklama

 

Daha önce böylesi olmadı

Kırıkkale’nin ve Yahşihan bölgesinin önde gelen işadamlarından, siyaset ve sosyal hayatın tanınmış siması, Güven Şekerleme Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Tuncay’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım dikkat çekti ve büyük yankı yaptı.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Kırıkkale’nin ve Yahşihan bölgesinin önde gelen işadamlarından, siyaset ve sosyal hayatın tanınmış siması, Güven Şekerleme Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Tuncay’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım dikkat çekti ve büyük yankı yaptı. Bir süre önce Yahşihan Belediyesi için adaylığını yine sosyal medya ve yerel basın aracılığıyla duyuran Tuncay, zaman zaman adaylığına ve ilçenin durumuna yönelik paylaşımlarda bulunuyordu. Ancak son paylaşımı tüm dikkatleri kendisine ve manidar açıklamasına yöneltti.

“KAHRAMAN” GİBİ KARŞILANIYOR

Zaman zaman üst düzey ziyaretlerde bulunan, zaman zaman da üst düzey ziyaretçileri ile görüntülenen Kahraman Tuncay, ilçede de bir çok kesimle aktif şekilde görüntüleniyor. Yahşihan ilçesinde siyaset, belediye hizmetleri ve sosyal hayat konusunda bir süredir kaos yaşandığı gözlenirken, ilçe sakinleri bir çıkış yolu arıyor. İlçenin iyiden iyiye yıpranmış yapısına yönelik bir umut arayışı ciddi biçimde gözleniyor. Yıpranmış eski siyasetçiler, örselenmiş ve birçok iddia ile gündeme gelen mevcut ilçe yerel yönetimi nedeniyle Kahraman Tuncay’ın ilçede tam anlamıyla bir “KAHRAMAN” gibi karşılandığı gözleniyor.

“OLURSAM ADAY OLURUM”

İddialı paylaşımları, katıldığı ortamlarda sergilediği tavır, projeci ve itidalli yapısı, geleceğe yönelik ileri vizyonuyla Tuncay bir umut olarak görülüyor. Adı bugüne kadar hiçbir olumsuzluğa karışmayan, aile fertleri ve iş dünyasında da siyasette de sosyal hayatta da örnek gösterilen bir kimliğe sahip olan Tuncay, ilçede siyaset için ne kadar iddialı olduğunu son paylaşımı ile bir kere daha gösterdi. Adaylığı konusunda ilçedeki kaos ortamına adeta rest çeken Tuncay, “BU SAATTEN SONRA ADAY ADAYI OLMAM, OLURSAM ADAY OLURUM” dedi.

HERKES BUNU KONUŞUYOR

Tuncay’ın bu paylaşımı sosyal medya, Yahşihan ve Kırıkkale’de büyük yankı uyandırdı. Bir süredir herkes bunu konuşuyor. Hemen herkes Tuncay’ın ne demek istediğini, neyi kastettiğini ve nereye gönderme yaptığını anlamaya çalışıyor. Kimileri adaylık konusunda kararını netleştirdiğine, kimileri de ismi henüz bilinmeyen bir siyasi parti ile adaylık konusunun netleştiğine dikkat çekiyor. Ancak Tuncay, herhangi bir parti ismi zikretmeden bu paylaşımı yaparken, siyasette yıpranmış ortama hem gönderme yaptı ve hem de ağırlığını ortaya koymuş görüntüsü verdi. İlçede birçok isim siyasi partilerle aday adaylığı konusunda kulis yaparken, Tuncay’ın adeta “buyurun bakalım” veya “işte meydan” yaklaşımı taşıyan paylaşımının kendi adına ağırlık kazandırdığı düşünülüyor.

BELİRLEYİCİ İSİM OLACAK

Tuncay’ın bu çıkışı ilçede yaşanan kaos ortamına gönderme olarak kabul edilmiş gibi görünürken, ilçe sakinlerinin de kendisini umut olarak gördüğü, paylaşımı da son zamanlarda gerçekleştirilen en önemli çıkış ve sorunlara, sorunları da çözmeye yönelik adeta bir başkaldırı olarak yorumlanıyor. İş dünyasındaki güçlü ve temiz yapısı, istihdama yönelik çaba ve katkısı, sosyal ve yardımlaşmaya yönelik destekleri, Kahraman Tuncay için “kartvizit” olarak gösteriliyor. İlçe halkının tavrı böylesi temiz ve hemen her şey için güven veren, makama, maddi imkanlara doymuş birisine ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu gösterdiği ileri sürülüyor. Paylaşıma yapılan yorumlarla bu durum bariz bir şekilde görülürken, Yahşihan’da bundan sonra belirleyici ismin Kahraman Tuncay olacağı konuşuluyor.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli