Anahtar Kelimeler: Türk askerine anlamlı destek

Türk askerine anlamlı destek

Türk askerine anlamlı destek

Türk askerine anlamlı destek

El Bab´dakilere destek oldular

Türkiye, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye´de yürütülen operasyonlarda DEAŞ´e karşı mücadele etmeye devam ederken Kırıkkale´li hanımlar El-Bab´da kahramanca görev yapan Türk askerlerine evlerinde hazırladıkları pasta ve börekleri gönderdi.

DESTEK ÇALIŞMASI

Fırat Kalkanı Herakatının 184. gününde yürütülen operasyonlarla DAEŞ militanlarına göz açtırılmazken  Kırıkkale´den Fırat Kalkanı Harekatında görev yapan kahraman Türk askerlerine çok anlamlı bir destek geldi. 184 gündür  Suriye topraklarında DEAŞ´le mücadele eden kahraman askerlere  Kırıkkale´li bayanlar evlerinde hazırladıkları pasta ve börekleri gönderdi. Daha önce de  Diyarbakır Sur ve  Hakkari´de görev yapan asker ve polislere evlerinde hazırladıkları pasta, börek ve ev yemeklerini gönderen hanımlar bu anlamlı hareketi bu kez  Suriye´de  Türkiye´nin güvenliği için görev yapan askerler için yaptı. Askerlerin bölgede ihtiyaçlarının devlet tarafından giderildiğini ancak evlerde hazırlanan yemeklerin askerlere büyük moral ve motivasyon vereceğine inandıklarını dile getiren hanımlar, kahraman güvenlik güçlerine bir nebze olsun evlerinin sıcaklığını hissettirmeyi amaçladıklarının ifade ettiler.

BÖLGEYE GÖNDERİLECEK

Suriye´de görev yapan Türk askerlerinin ülkemizin güvenliği için mücadele ettiklerini ifade eden Şube Başkanı  Mustafa Kaplan, " Kırıkkale halkı olarak o bölgede görev yapan askerlerimize destek olmak Türk halkının yanlarında olduğunu hissettirmek istedik. Devletimiz güvenlik güçlerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor biliyoruz ama hanımlarımızın evlerde hazırladıkları yemekler askerlerimize evlerinin sıcaklığını hissettirecektir. Buradan paketlediğimiz yiyecekler  Kilis´e giderek askeri yetkililerimize teslim edilecek. Askeri yetkililerimiz hazırlanan ev yemeklerini El Bab´da görev yapan askerlerimize ulaştıracaklar." dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli