Türk Eğitim-Sen kadın komisyonu oluşturuldu

Türk Eğitim-Sen kadın  komisyonu oluşturuldu

Türk Eğitim-Sen kadın komisyonu oluşturuldu

Göreve başladılar?

Türk Eğitim-sen Kırıkkale Şubesi Kadın Komisyonu görevine başladı.

ÖNEMLİ GELİŞME

İlk icraat olarak Bayan iş yeri Temsilcilerini davet ederek toplantı yapan Kadın Komisyonları adına Komisyon Başkanı Mukadder Çopuroğlu ?Kadın Üyelerimizin sorunları ile ilgili araştırmalar yapmak ve çözüm üretmek, özel gün ve haftalarda etkinlikler yapmak, bilimsel, kültürel ve sosyal etkinlikler planlamak  üzere çalışma programımızı belirledik. Şubemizin desteğiyle bu hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Şube Yönetimimize şimdiden desteklerinden dolayı teşekkür ederiz? dedi.

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Türk Eğitim-sen Kırıkkale Şubesi Kadın Komisyonu görevine başladı. 5 Kadın Üyeden oluşan Komisyonca yapılan görev dağılımında yapıldı Mukadder Çopuroğlu Komisyon Başkanlığına , Funda Gürler Komisyon Sekreterliğine, Güllizar Aydın, Derya Zengin, İffet Taşçılar Beşik de Komisyon  Üyeliğine seçildiler.

BAŞARI DİLEKLERİ

Şube Yönetimi Adına  Şube Başkanı A. Yücel Karabacak Kadın Komisyonunu kutlayarak ? Kadın Komisyonumuzun her çalışmasında destek olmak üzere hep yanlarında olacağız. Koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz.Bu ekibin önemli projeleri ve etkinlikleri gerçekleştireceğini ve başarılı bir çalışma yürüteceğine yürekten inanıyorum.Kadın Komisyonumuza çalışmalarında başarılar diliyorum.? İfadelerini kulandı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli