?Türk halkından Allah razı olsun?

?Türk halkından Allah razı olsun?

?Türk halkından Allah razı olsun?

 

Türkmen teşekkür?

Bayırbucak Türkmenlerinden Ali Molla Musa, Kırıkkale Belediyesi ve Kardeş Dernekler tarafından açılan Bayırbucak Türkmenlerine yardım çadırını ziyaret etti. Ali Molla Musa Ziyarette yaptığı konuşmada yardımların Bayırbucak Türkmenlerine ulaşıyor. Türkiye halkından Allah razı olsun? dedi.

TAŞ TAŞ ÜSTÜNE KALMADI

Türk halkına teşekkür etmek için bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu anlatan Musa, Kırıkkale halkına teşekkür etti.  Musa, ?Türk halkına teşekkür için geldim. Yardımlar tek tek bize ulaşıyor millet bizle lokmasını bölüşüyor. Bizimde sizlere teşekkür borcumuz var.  Dağda aşçılık, imamlık yapıyorum. Mücahittim ben 3 yıldır bu davayı güdüyoruz bayır bucakta durum vahim köylerde vatandaş kalmadı taş taş üstüne kalmadı Allah kimsenin başına vermesin? diye konuştu.

YOLLARI KESİYORLAR

Şehit olanlaralar ve yaralıların olduğunu belirten Musa, ?Yaralılar yorgun bunların yerine giden gençlerde korku var düşman karşıdan gelse asla korkmayız.  Ama uçaklar kazma kürekle kovalanmıyor.  Uçaklar kurtulduğumuzda elhamdülillah diyoruz.  Aldığımız yerleri tekrar almak için defalarca bombalıyorlar taş taş üstünde bırakmıyorlar. Misket bombası kullanıyorlar. Bayurbucak dağlık bir alan, köprü anayolları kesmek istiyorlar? şeklinde konuştu

ALLAH RAZI OLSUN

Musa yaptığı açıklamada, ?Yardım severlerden Allah razı olsun Kızılay İHH her zaman yanımızda nerde fırın varsa orayı bombalıyorlar.  Türk hükümeti yanımızda olmalı. Hükümet bizlere destek olmalı Bayırbucak Türk toprağı ömrümüzün hatasını yapmayalım Bayırsbucak elden giderse Türkiye zorda kalır çok önemli bir bölge. Biz elimizden geleni yapıyoruz. İran, Suriye, Rusya, ile çatışıyoruz? ifadelerini kulandı.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli