Anahtar Kelimeler: Türk Sağlık Buluç dönemi

Türk Sağlık Sin´de Buluç dönemi

Türk Sağlık Sin´de Buluç dönemi

Türk Sağlık Sin´de Buluç dönemi

Buluç başkan seçildi

Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şubesinin olağan genel kurulu yapıldı. Yapılan genel kurulda eski başkan yardımcısı Murat Buluç, delegelerin tam desteğini alarak başkanlığa getirildi.

TEK LİSTELİ KONGRE

Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şubesi 6´ncı Olağan Kongresi gerçekleşti. Öğretmenevi´nde yapılan kongreye Eski MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Kırıkkale MHP 2´nci İl Başkanı İlyas Canöz, şube başkanları, sağlık çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Divan Başkanlığı´na Türk Eğitim Sen Şube Başkanı ve Kamu-Sen İl Temsilcisi Abdullah Yücel Karabacak, Türk Enerji Sen İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, Türk Büro Sen Şube Başkanı Sabri Turgut seçildi. Yapılan kongrede mevcut şube başkanı Şuayip Keskin aday olmadı. Kongrede bir veda konuşması Keskin, görev yaptığı süre içerisinde kendisi ile çalışan arkadaşlara teşekkür ederek, yeni göreve gelen arkadaşlarına başarılar diledi. Kongrede yeni başkan seçilen eski Türk Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkan Yardımcısı Murat Buluç ve eski MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer de birer konuşma yaptı. Daha sonra tek liste halinde yapılan kongrede Şube Başkanlığı görevine Murat Buluç ve yönetim kurulu seçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

Kırıkkale Türk Sağlık Sen´in Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; "Murat Buluç (Başkan), Yunus İdik, Kadir Cansız (Başkan Yardımcısı), Mesut Gençer (Teşkilat Sorumlu Başkan Yardımcısı), Ömer Dedebali (Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Uğur Kıran (Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı), Ersin Onar (Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Denetim Asil Kurulu Üyeleri; Fatih Yıldırım, Hasan Baykal, Serkan Temizkan, Harun Atasayar, Mehmet Yetkin, Mehmet Düğeroğlu, Özcan Köçer, Disiplin Asil Üyeleri; Bayram Kaçar, Serkan Acar, Ali Yeşilyurt, Üstü Kurulu Delegeliklerine ise Murat Buluç ve Bülent Bozkurt seçildi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli