Anahtar Kelimeler: Türk Telekom personel alacak

Türk Telekom personel alacak

Türk Telekom personel alacak

Türk Telekom personel alacak

 

İş arayana güzel haber!

Türk Telekom yayınladığı bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Kırıkkale başta olmak üzere çeşitli bölgelerde yapılacak olan alım kapsamında detaylı bilgi internet sitesinden duyurdu.

İLANLARA DEVAM EDİYOR

Türk Telekom firması yayınladığı bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Avea ve TTNET firmalarını da kendi ismi olan Türk Telekom markasına bağlayan firma bu isim altından yeni ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Bulunan boş pozisyonların doldurulması için çalışmalara devam eden Türk Telekom nitelikli personel alımları ile müşteri memnuniyetini maksimum düzeye çıkartmak ve daha çok tercih edilme için reklam çalışmalarına da devam ediyor.

KONTENJAN SAYISI 93

Yayınlanan ilanlar incelendiğinde firmanın Ankara, İstanbul, İzmir olmak üzere Adana, Samsun, Giresun, Rize, Karaman, Kırıkkale, Çorum, Burdur, Mersin, Şanlıurfa şehirleri için lise, önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora mezunu adayları alacağı görülmektedir. Alınacak kontenjan ise 93 olarak belirtildi. Türk Telekom çalışmak isteyen adaylar için ilk müracaat edilen firmalar arasında yer almaktadır. Çalışma saatleri 07.30 ? 17.00 olan firma personellerine aksamayacak şekilde ideal maaş vermekte, yemek kartları ve duruma göre yol ücretleri de karşılamaktadır.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı