?Türkiye bizimle yaşanılır olacak?

?Türkiye bizimle yaşanılır olacak?

?Türkiye bizimle yaşanılır olacak?

 

SP adayları iddialı

Seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Milletvekili adayları Faruk Vurgun ve Muin Yıldız Kırıkkale´yi karış karış geziyor. Çalışmalar kapsamında ilçeleri ziyaret eden adaylar, ?Saadet iktidarı ile Türkiye yaşanabilir bir ülke olacaktır? dediler.

İLÇELERE ZİYARETLER

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Hacılar Kasabası,  Karaahmetli Köyü ve Karakeçili İlçesi ziyaretlerinde adaylar yoğun ilgi ile karşılandılar.  Karakeçili´de Kahvehane toplantısında bir konuşma yapan Milletvekili adayı Faruk Vurgun, ?her ilçemizde birbirinden heyecanlı ve coşkulu toplantılar yapıyoruz. Teşkilatımız gayet planlı, prensipli ve disiplinli bir şekilde çalışıyor. Biz devletin desteği olmadan gönüllüler ordusu ile çalışıyoruz, ibadet aşkıyla çalışıyoruz. Bu günde Karakeçili ilçemizde aynı heyecanı görüyoruz? diyerek İlçe halkının gösterdiği ilgiye memnun olduklarını dile getirdi. Ekonomide, siyasette ve ahlakta yozlaşmanın tırmandığı ortamda bir seçim yapıldığına dikkat çeken Vurgun, ?Saadet iktidarı ile Türkiye yaşanabilir bir ülke olacaktır? dedi.

GERÇEKLERİ GÖRÜN

Tüm teşkilatlarımız son 2 haftayı en iyi bir şekilde değerlendirip milletimize gerçekleri anlatarak Saadet iktidarına kavuşacağız? müjdesini verdi.   Adaylardan Muin Yıldız,  ?Biz büyük bir davanın savunucularıyız, boş şeylerle uğraşmıyoruz, bizim gayemiz kötülüklerin kalkması iyiliklerin hakim olması ve neticede insanların insanca yaşamasıdır bizler bunun için mücadele veriyoruz? Yıldız, 46 yıl önce Milli Görüş hareketinin siyasette yeni bir pencere açmasıyla insanların gerçekleri görmeye başladığını söyledi.

KİMSE MAĞDUR OLMAZ

Diğerleri gibi AKP´nin de 13 yıldır denendiğine işaret eden Muin Yıldız, ?Ahlaki ve Sosyal yapı en çok bu iktidar döneminde bozuldu. Büyüklere hürmet ve saygı kalmadı, akraba ilişkileri kesildi, insanlar daha fazla dünyevileşti. Yine ülkemiz, hiçbir dönemde bu iktidar döneminde olduğu kadar borç batağına sokulmadı. Tüketim çılgınlığı da bu dönemde körüklendiği kadar hiçbir dönemde olmadı. Çünkü uyguladıkları ekonomik sistem kökten yanlış. Ekonomiyi tarif ederken ?insanların ihtiyaçları sınırsız, kaynaklar sınırlı´ diyorlar. Halbuki Allah´ın nimetleri saymakla bitmez. İnsanların ihtiyaçları değil, ihtirasları sınırsızdır. Yanlışlık burada. ??Adil bir düzende kimse mağdur olmaz? açıklamasını yaptı.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu