Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE AĞLIYOR

TÜRKİYE KAN AĞLIYOR!

TÜRKİYE KAN AĞLIYOR!

TÜRKİYE KAN AĞLIYOR!

Her yanımızda bir yara!

Ankara´nın göbeğinde yaşanan hain saldırı konuşulurken, ardından Diyarbakır ve İdil´de iki hain saldırı daha oldu. Ankara´da 28, Diyarbakır´da 6, İdil´de ise 2 şehidimiz var.

ANKARA SALDIRISI

Türkiye iki gündür resmen kan ağlıyor. Önce Ankara, ardından Diyarbakır ve Van´dan peş peşe şehit haberleri geldi. Ankara´daki hain saldırıda 28 şehidimiz var. Yaralı sayısı ise 81 olarak açıklandı. Hain saldırı ile ilgili araştırma sürüyor. Bombalı saldırganın kimliği ve uyruğu tesbit edildi. Saldırıyı YPG´nin gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Türkiye´nin hemen her kesiminden saldırıya yönelik tepkiler var. Herkes üzgün ve öfkeli.

İKİ OLAY DAHA

Akşam bu saldırı gerçekleşirken, sabah ise Diyarbakır´dan hain bir saldırı haberi geldi. Yola döşenen bomba düzeneği mayın taraması yapan askerlerin geçişi sırasında patlatıldı. 6 askerimiz şehit düştü. İlerleyen saatlerde ise İdil´den acı haber geldi. İlçede çatışma çıkarken, bir Polis ve bir Asker şehit oldu. İki günde şehit sayısı 36´ya yükseldi. Siyasiler, STK´lar ve bir çok kişi saldırıları kınadı ve teröre tepkisini dile getirdi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli