?Türkiye karanlık bir batağa sürükleniyor?

?Türkiye karanlık bir batağa sürükleniyor?

?Türkiye karanlık bir batağa sürükleniyor?

PM Üyesi Akalın geldi

CHP Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Hakkı Akalın yanlış politikalar yüzünden Türkiye´nin bir bataklığa hızla sürüklendiğini söyledi. Akalın ?Cumhurbaşkanı bizi bir alamete bindirip kıyamete götürmeye çalışıyor? dedi.

TEŞKİLATI ZİYARET ETTİ

Kayseri´deki bir program dönüşünde Kırıkkale´ye uğrayan CHP Parti Meclis Üyesi ve eski İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hakkı Akalın İl Başkanlığı ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye´nin yanlış politikalar yüzünden karanlık bir bataklığa hızla sürüklendiğini belirten Akalın bir tarafta Cumhurbaşkanı, bir taraftan da Başbakan´ın içte ve dışta izledikleri yanlış politikaların bedelinin gittikçe ağırlaştığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın şu sıralar peş peşe yaptığı yanlış ve kabul edilemez çıkışları yüzünden her alanda bir kaosun hâkim olduğunu belirten Akalın ?Cumhurbaşkanı bizi bir alamete bindirip kıyamete götürmeye çalışıyor? dedi.

KENDİSİ İÇİN İSTİYOR

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan´ın Başkanlık konusundaki ısrarının arkasında işlediği suçlardan kurtulmak olduğunu ileri süren Akalın Erdoğan´ın her hareketinin suç olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın sürekli Anayasal suç işlediğini ileri süren Akalın bu suçun karşılığını çok iyi bildiği için başkanlık sistemi istediğini söyledi Cumhurbaşkanı´nın sürekli olarak ortamı gerdiğini ve bu gerilimden nemalandığını anlatan Akalın tabanının bu şekilde canlı tutmaya çalıştığını söyledi. Türkiye´nin ekonomisinin de her geçen gün çökmeye gittiğini belirten Akalın yol, köprü ve inşaatlarla piyasayı canlı tutmaya çalıştıklarını kaydetti.

İKTİDARI GÖNDERMELİYİZ

Hakkı Akalın AK Parti iktidarının bir an evvel gitmesi gerektiğin ide belirtti. Aksi halde Türkiye´nin karanlık bir bataklığa hızla sürüklendiğini bu bataklıkta herkesin boğulacağını belirten Akalın iktidarın olumsuzluklarını kapı kapı gezerek anlatması gerektiğini söyledi. Partililere seslenen Akalın iktidarın ve Cumhurbaşkanını her ortamda anlatılması gerektiğinin belirtti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli