Türkiye dört koldan soyuluyor”

 Türkiye dört koldan soyuluyor”

Türkiye dört koldan soyuluyor”

Bölükbaşı herkesi uyardı!

MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı, Yolsuzlukla mücadele edeceğini söyleyip başa gelen AKP, 13 yıllık iktidarı boyunca kurumsal bir yolsuzluk markası haline gelmiştir. Türkiye dört koldan soyuluyor” dedi.

7 HAZİRAN ÇOK ÖNEMLİ

Berkay Düğün Salonu'nda düzenlenen birlik ve beraberlik gününe yüzlerce Kırşehirli katıldı. Günü tertip eden Eğitimci Özcan Kılıç yaptığı açılış konuşmasında 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek şunları söyledi: Devletin idari mekanizmalarının darmadağın edildiği, hukukun rafa kaldırıldığı, hırsızlık, yolsuzluk ve fuhuşun tavan yaptığı, millete küfreden yandaş iş adamlarının imam hatip liselerine adının verildiği, devletin son derece itibarsızlaştırıldığı, Oslo'da başlayıp, Dolmabahçe'de biten çözüm süreci adı altında vatana ihanetin yapıldığı bir anlayış ve yönetim ile karşı karşıyayız.” 

SESSİZ KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL

Daha vahimi ezan vakitlerinin miting saatlerine göre değiştirildiği, Kuran-ı Kerim motifli yaş pasta yapılıp kesildiği, Cuma hutbesinde okunan, ‘Allah indinde hak din İslam'dır' ayeti kerimesinin kaldırıldığı, ‘Başbakan Davutoğlu'nu Peygamber Efendimiz görevlendirdi' diyen küstah din adamlarının korunduğu 17/25 Aralık 2013'ten bu güne kadar bir tek hırsızlık ve yolsuzlukla alakalı hutbenin okutulmadığı bir yönetimle, İslam'ın aydınlık yüzünü karartan bir iktidarla karşı karşıyayız. Daha saymakla bitiremediğimiz bu ve benzeri acı örnekler karşısında Türk milleti olarak sessiz kalmamız mümkün değildir.”

KIRŞEHİR, KIRIKKALE EL ELE VERDİ

Daha sonra konuşan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Kırşehir'in ilçelerini telaffuz ederek, tüm Kırşehir'in MHP ile yürüdüğünü söyledi. Baloğlu, Fikir birliği ve yol arkadaşlığı yapmak, adaletsizliğe, yolsuzluğa dur demek için, haine soysuza haddini bildirmek için, huzuru ve bereketi inşa etmek için hoş geldiniz. 7 Haziran'da 3 değil, 5 milletvekilini meclise göndermek için Kırıkkale ve Kırşehir el ele vermiş, iktidara yürüyor” dedi.

KÂBUS SONA ERSİN İSTİYORUZ

Kaman İlçesi Belediye Başkanı Erhan Talu ise, Kırşehirli ve Kırıkkaleli kardeşlerimizin ilk defa bu kadar kararlı, bu kadar heyecanlı, MHP'ye kalpleriyle destek olduklarını görüyorum. Türkiye'nin yaşadığı 13 yıllık kâbus sona ersin istiyoruz. Bunun yolunun da MHP'nin başarılı olmasından geçtiğine inanıyoruz. Kırşehir'de 2 milletvekilliğine talibiz. Kırıkkale'de 3 milletvekilliğine talibiz. Mecliste birlikte olmalarını temenni ediyoruz” diye konuştu.

YUTMADIK, YUTMAYACAĞIZ

Tunceli eski Valisi, MHP Kırşehir Milletvekili Mustafa Erkal'da yaptığı konuşmada, Kırşehirli ve Kırıkkalelilerin ülkenin gidişatına dur demek için bir araya geldiklerini ifade ederek şunları söyledi: Sizlere Kırşehir ve 252 köyünden selam getirdim. Kırşehir den selam var. Yalandan, talandan, hırsızlıktan usandık, başlarımızdakini def edeceğiz diyorlar. Kırıkkale'dekiler de def edecek katılıyor musunuz? Kırşehirliler devletin tepesindeki freni patlamış gibi, nereye toslayacağı belli değil. Bizler başımıza çoban arayan koyunlar değiliz. Kırıkkale'deki hemşerilerimiz de aynını diyor mu? Ülkenin bölgesinde devlet egemenliğini bir bölücü örgütle paylaşıyor. PKK vali, kaymakam ve vergi memuru tayin ediyorlar. Şuan ülkeyi yönetenler buna ses çıkarmıyorlar. Biz bunlara tahammül etmeyiz diyorlar, siz de etmezsiniz değil mi? Ağızlarında bin bir türlü yalanla, kursaklarında tıka basa haramla, zaman zaman ellerine Kuran-ı Kerim'i alarak insanların gözlerini boyamaya çalışıyorlar. Bunu yutmadık, yutmayacağız.”

MERİH KARAYOL

Daha sonra kürsüye gelen MHP Kırıkkale Milletvekili adayları şunları söylediler: Gücümüze güç kattınız, heyecanımıza heyecan kattınız. Sizleri mahcup etmeyeceğiz. Keçiören Belediyesi İmar Müdürlüğü görevimde Kırşehirli kardeşlerimiz her zaman Merih Karayol'un yanına gelirdi. Biz Kırıkkaleliyi de, Kırşehirliyi de bir görüyoruz. Bu birliktelikte MHP'yi iktidara taşıyacağız. Yılmayacağız ve başaracağız.”

HALİL ÖZTÜRK

Kırıkkale'de yapılan AKP mitingi gösterdi ki MHP iktidara yürüyor. Onlar çil yavrusu gibi dağıldılar ve ne yapacaklarını şaşırmışlardır. Bizim bugün itibariyle tüm uğraşımız Merih Karayol kardeşimizi de meclise göndermektedir. 7 Haziran akşamı bu kalabalığı fazlasıyla beraber kutlama yapmaya bekliyoruz.”

SEYİT AHMET GÖÇER

Bugünkü kalabalık bizlere güç kattı. Bizler MHP olarak kimin nereli olduğu önemli değil. Bizim için önemli olan vatanını milletini seven ve buraya kendi isteğiyle, ülkenin ve milletin geleceğinden endişe ederek gelen insanlarla birlikte yürümektir. İnşallah 7 Haziran'da buradan 3 milletvekilini çıkaracağız.

AKP YARALARI KANGRENE ÇEVİRDİ

Son olarak kürsüye gelen MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı, 7 Haziran seçim kampanyasının sonuna yaklaşıldığını ve artık yavaş yavaş sözün bittiği yere gelindiğini söyledi. Bölükbaşı, Geleceğinizi, nasıl bir Türkiye'de görmek istediğinizi oylarınızla belirleyeceksiniz. 7 Haziran seçimleri her manada Türkiye'nin kaderidir. 7 Haziran'ın kazası yoktur.  AKP'nin 13 yılık iktidar süreci sonrası bugün ki geldiğimiz noktada Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu 3 kelime ile özetlemek gerekirse, Türkiye yoksullaşmaktadır, Türkiye soyulmaktadır, Türkiye bölünmektedir. Gerçekler ortadadır. Bugün Türkiye'de ekonomi hastalıklı yapısıyla oksijen çadırındadır. Yoksulluk, işsizlik ve geçim derdi Türkiye'nin kanayan yaralarıdır. AKP döneminde bu yaralar kangrene dönmüştür. 16 milyon kişi devletten aldıkları yardımlarla ayakta durmaya çalışıyorlar. Yoksul sayısı 13 milyonu aştı, işsizlik sayısı 6 milyonu geçti. Her 5 gençten birisi işsiz. Emekli, esnaf, çiftçi perişan. Her kesim AKP mağduru olarak seçimlere gidiyor. 7 Haziran bu anlamda hesaplaşma günü olacaktır” şeklinde konuştu.

YOLSUZLUK MARKASI

Bölükbaşı konuşmasının devamında şunları söyledi: Türkiye'nin bugünkü manzarasına baktığımız zaman, Türkiye 4 koldan soyulmaktadır. Yolsuzlukla mücadele edeceğini söyleyip başa gelen AKP, 13 yıllık iktidarı boyunca kurumsal bir yolsuzluk markası haline gelmiştir. Bugün Türkiye'de ihale ve arazi mafyaları, Türk milletinin anasına dil uzatmaya yeltenen havuzcu iş adamları, rüşvetle iş gören acem şarlatanları, AKP'nin harami düzeninin muteber şahısları haline gelmiştir. 17-25 Aralık hala hafızalardadır. Hiç unutmayacaksınız ve seçim sandığının başında hatırlayacaksınız.”

TÜRKİYE KAMPLARA BÖLÜNMDÜ

Türkiye bölünmektedir. Bugün Türkiye etnik, din, mezhep ve laiklik temelinde kamplara bölünmüştür. Bu bölünme sürecinin en önemli unsuru, dönemin başbakanı Erdoğan'ın İmralı canisi ile başlattığı ihanet süreci olmuştur. Ne demişti sayın başbakan, İmralı ile görüşen şerefsizdir, alçaktır, ispat edemeyen de alçaktır, şerefsizdir” demiştir. Basına sızan Oslo görüşmeleri ve hükümetin itiraflarıyla Başbakanı Erdoğan, kendisi başlattığı şeref ve alçaklık tartışmasında maalesef yenilmiştir. Bunu da unutmayacaksınız.” 

YOLUN SONUNU GÖRDÜLER

Türkiye böylesine bir ortamda 7 Haziran seçimlerine gitmektedir. Türk milleti sandık başında 13 yıldır yaşanan tahribatı değerlendirecektir. Sorumluluğunuz çok ağırdır ve sırtınızdaki vebal çok büyüktür. AKP erimektedir, MHP yükselmektedir. Başta şimdiki Cumhurbaşkanı olmak üzere, AKP ileri gelenleri korku ve telaşla ne dediklerini bilmez bir halde son çırpınışlarını yapıyorlar. AKP için oyun bitmiş, yolun sonu görünmektedir.”



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false