Türk Milliyetçilerini unutuyorlar”

 Türk Milliyetçilerini unutuyorlar”

Türk Milliyetçilerini unutuyorlar”

Bu nasıl bir oyundur?”

MHP MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı hemşehrimiz Av. Halil Öztürk bölücü başı ile AKP arasında HDP aracılığıyla yürütülen taviz, çözülme ve ihanet projesine sert çıktı. Öztürk yaptığı açıklamada, AKP ile HDP arasında varılan ve terörist başının onayı ile kamuoyuna açıklanan metnin, Türk milletinin nezdinde hiçbir değeri yoktur. Bu metin bizim katımızda paçavradan ibarettir” diye konuştu.

Siyasi bir unsur haline gelmiştir

AKP ve PKK arasında Oslo'dan bugüne devam eden gizli ve yasadışı görüşmeler, çözümün değil Türkiye'nin bölünmesi hedefi ve mantığı üzerinde kurgulandığını dile getiren MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Halil Öztürk, Önerilen maddeler ve terörist başının ağzından çıkan ifadeler hiçbir biçimde meşru değildir. İmralı canisini muhatap alan AKP Hükümeti ihanet içindedir. Terörist başı nasıl ve kime güvenerek Türk milletine meydan okumaktadır? Teröristler hangi cesaretle milletimize maddeler dikte etmektedir? Bu nasıl bir ihanet, nasıl bir oyun, nasıl bir plandır? İmralı canisi ne zamandan beri bir terörist olmaktan çıkartılmış ve siyasi bir unsur haline gelmiştir” dedi. 

Tartışması yoktur ve olamaz

Öztürk, İmralı canisinin sözcüleri tarafından Türk milletine dayatılan sözde barış metni; Türk milletine, tarihimize, bayrağımıza, ideallerimize, hükümranlığımıza, bağımsızlığımıza meydan okuyan ve kabul edilmesi mümkün olmayan bir tuzaktır. Devletimizin ve milletimizin başına bir çorap örülmektedir. AKP ve PKK'nın yaptığı pazarlık meşru değildir. Türk milleti ve Türk milletinin kurduğu devlet yeniden tanımlanamaz. Türk milleti Türk milletidir, ötesi, berisi, tartışması yoktur ve olamaz. Türk milletinin ve devletinin istikbali teröristin niyet ve emellerine teslim edilemez. Türk Milliyetçileri ihanet ve çözülme sürecine her zaman karşı çıkmış, Türk Halkını olacaklardan bilgilendirmiştir” dedi.

Hesap vereceksiniz hesap!!

Süslü ve ucu açık cümlelerle milletimizi kandırılmayacağını söyleyen Öztürk, İmralı'da yazılan metni bize barış diye yutturamazsınız. Gayri milli politikalarla günü kurtarmak için vatanımızı satamazsınız. Atalarımızın emaneti gelecek nesillerin teminatı olan bu  kutsal vatanımızın bir karış toprağını korumak uğruna binlerce canlar verildi, binlerce uzuv kaybedildi. Bunların hesabını ahirette nasıl vereceksiniz” dedi.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı