Anahtar Kelimeler: Türkyılmaz değerlendirdi

Türkyılmaz iki ayı değerlendirdi

Türkyılmaz iki ayı değerlendirdi

Türkyılmaz iki ayı değerlendirdi

 

Yahşihan´ın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz basın mensuplarıyla Yahşihan aile parkında bir araya gelerek görevde bulunduğu iki buçuk aylık zaman diliminde faaliyetlerini ve yapacağı projeleri anlattı. Türkyılmaz, çözüm odaklı bir belediye olduklarını ifade ederken Sorun varsa çözüme kavuşturduklarını iletti.

 

KAYITLARIN BAŞLADIĞINI BELİRTTİ

Belediye Birim Müdürleri ve Belediye Başkan yardımcılarının da katıldığı istişare toplantısında birim müdürleri tek tek faaliyetlerini ve yapacakları işleri anlattı. Türkyılmaz ayrıca Yahşihan Belediyesinin gençlerin yaz tatilinde güzel zaman geçirmeleri ve spor yapmaları içinde Yaz spor okulu açacaklarını Kayıtların başladığını belirtti.

 

1.5 MİLYON TL YOLSUZLUK YAPILMIŞ

Türkyılmaz, ilçede gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. Türkyılmaz, Ülkü şehidimiz Fırat Çakıroğlu ve öğretmeniz  Aybüke Yalçın´ın adları  parklara verilecek. Tilki Selimin yeri olarak bilinen büfenin devri yapılacak. MFZ köftecisi ise yıkılacak. Su ve emlak ta tek makbuzda 1.5milyon TL yolsuzluk yapılmış, Gerekli dosyayı oluşturarak savcılığa başvuracağız.Her hafta pazartesi yollarda oluşan çukurlar dahil tespit edilip Cuma gününe kadar yapımı sağlanıyor? dedi.

 

GÜNDE EN AZ İKİ MAHALLE İLAÇLANIYOR

Türkyılmaz, "Parmak izi sistemi işten atılan olmadı, işe gelmediği için ihtarları çekildi. 90 kişi işten çıkartıldı, iş kaybı olmaması için yaklaşık 90 kişi işe alındı. Yeni belediye binası yapılacak. Kaymakamlığın altında boş alan var. Oraya antik tiyatro, belediye binası yapılarak güzel bir meydan yapmayı planlıyoruz.Her gün iki kez olmak üzere ilaçlama yapılıyor. Günde en az iki mahalle ilaçlanıyor. Başı boş hayvanlarla ilgili gelen şikayetler üzerine kanunlar içerisinde yakalanarak Kırıkkale belediyesi hayvan barınağına teslim ediliyor. Yakın zamanda da Yahşihan belediyemize ait bir hayvan barınağı yapacağız. ´´

 

TRAFİK PROBLEMİNE ÇÖZÜM

Türkyılmaz açıklamasının devamında ise "Kadın derneği kuracağız. Ülkü hanım kadınlardan sorumlu. Bir kadınlar hanı yapılacak. Kuracağımız dernekle bu faaliyetler takip edilecek ve çalışmalar yapılacak. 30 kişilik bir trafik komisyonu oluşturacağız, bu ekip Yahşihan trafiğinin röntgenini çekecek? dedi.

 

YAZ SPOR OKULLARI OLACAK

Yaz spor okulu hakkında da Belediye Başkanı Türkyılmaz bilgiler verdi. "Yahşihan Belediyesi Gençlerin ve çocukların Spor ile iletişim, spor ahlakı ve spor kültürüyle yetişmesi yaz tatillerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi açısından spor branşlarında yetenek tespitleri yapılarak kulübümüzün çatısı altında eğitimlerinin devam etmesi ileride hem başarılı bir sporcu hem de eğitim, kültür ve sanat alanında yaz aylarının daha verimli geçirmelerine ve tatil yaparken de kendilerini geliştirme şansı yakalamaları için tam gün olarak eğitim, sanat, kültür ve spor okulu açıyoruz.´´

 

KAYIT AÇIKLAMASI

17 Haziran tarihinde başlayıp 29 Hazirana kadar devam edecek kayıtlarımız için ;Kayıt formu,Sağlık raporu (spor yapmaya engeli yoktur ibaresi okunacak şekilde) *3 Adet vesikalık resim *Nüfus cüzdanı fotokopisi,İkametgah belgesi,1 adet mavi dosya,Kayıt ücretinin yattığı banka dekontu  Şehit ve Gazi Çocuklarına kursumuz ücretsiz olacaktır.Kayıt Yeri Ve İletişim Kayıtlarımız istenilen belgeler ile Yahşihan Belediyesi Eğitim Sanat Kültür ve Spor standında yaptırılabilir. İletişim bilgileri; Yahşihan Belediyesi: 0(318) 357 25 60 Stand Yetkilisi Dilek AKBAŞ : 0(506) 024 24 81 Kurs Tarihleri Kursumuz 1 Temmuz - 9 Ağustos, 19 Ağustos - 1 Eylül Tarihleri arasında 2 aşamalı etaptan oluşacak şekilde 200 öğrencimize hizmet verilecektir.Kurs Yerleri-Kullanılacak Tesisler Ve Derslikler Namık Kemal,Ortaokulu,Kırıkkale Üniversitesi yüzme havuzu,Kırıkkale Üniversitesi kort tenis sahası, Aqua park,Yahşihan Gençlik Spor Futbol sahası ve kapalı spor salonu

 

KÜLTÜR SANAT DERSLERİ

Takım sporları; Futbol, Basketbol, Voleybol, Bireysel sporlar; Yüzme, Jimnastik, Tenis, Eğitimsel Oyunlar, Binicilik,Kültür ve Sanat derslerimiz; Resim, Müzik, Drama, Dîn Bilgisi, Yabancı dil Takım ve bireysel spor branşları öğrenci talepleri doğrultusunda açılacak olup azman hocalar nezaretinde verilecektir.Öğrencilerimizin ulaşım ve öğle yemekleri Yahşihan Belediyesi tarafından temin edilecektir.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli