Anahtar Kelimeler: Tutabilene olsun

Tutabilene aşk olsun 2-1

Tutabilene aşk olsun 2-1

Tutabilene aşk olsun 2-1

 

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 6. grupta mücadele eden temsilcimiz Büyük Anadolu Kırıkkalespor, ligin 8´nci. haftasında deplasmanda Çubukspor ile karşılaştı.

TAKIMA HAYAT VERDİ

Temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor Ankara temsilcisi Çubukspor´u ilk devre ve ikinci devrede bulduğu goller ile mağlup etti. Kırmızı Şimşeklerin golleri Dk 7´de Eray, Dk 14 Orçun, Anadolu Kırıkkalespor, Dk 30 Mustafa Penaltı Çubukspor kaydetti. Karşılaşma Anadolu Kırıkkalespor´un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Ligde karşılaştığı 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alan Kırmızı Şimşekler ligde dolu dizgin devam ediyor. Ligde fırtına estiren temsilcimizi  lige dolu dizgin devam ediyor. Temsilcimiz Büyük Anadolu Kırıkkalespor 90 dakika boyunca kanatlardan geliştirdiği pozisyonlarla gol aradı. 90 dakika boyunca çok iyi bir performans sergileyen Şimşekler karşılaşmada galibiyet elde etmek için sahada ter döktü. Dakikalar 30´u gösterdiğinde ev sahibi takım penaltı vuruşu kazandı. Penaltı atışını kullanan Nurettin Topu filelerle buluşturdu. 1-2 ilk yarı bu skorla bitti. İkinci devre her iki takımın karşılıklı atakları ile devam etti. Kaleci Bülent maç boyunca kurtarışları ile takımına hayat verdi.

AYAKLARINA SAĞLIK

Temsilcimiz bu sezon lige müthiş bir başlangıç yaptı. Anadolu Kırıkkalespor As Başkanı Can Saygılı, maç sonu kısa bir açıklama yaparak Lige iyi başladık. Takımda birlik beraberlik üst seviyede, inanıyorum ki bu birlik beraberlik ile başarı sezon sonunda gelecek. Ligde 8 karşılaşmada 7 galibiyet 1 beraberlik aldık. Ligde puanımızı 19´a çıkardığımız için çok mutluyuz. Futbolcuların ayağına sağlık´ ifadesini kullandı. Zorlu bir deplasmanı daha geride bıraktık. Önümüzdeki maçlara bakacağız.

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli