Anahtar Kelimeler: vekil çıkaracağız”

“Üç vekil çıkaracağız”

“Üç vekil çıkaracağız”

“Birlikte tarih yazacağız”

 

Hem teşekkür hem seçim mesajı verdi

 

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, listenin belli olmasından sonra önemli bir açıklamada bulunarak herkese teşekkürlerini iletti ve Kırıkkale’de 14 Mayıs’ta tarih yazacaklarını söyledi. 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Altınışık, sosyal medya hesabından da paylaşım yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “14 Mayıs 2023 seçimlerinde Tarih Yazacağımız TBMM 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde Memleketim Kırıkkale'den 1. Sıra Milletvekili Adaylığını uygun gören Kıymetli Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e şükranlarımı sunuyorum. 2. Sıra Adayımız Sn. Orhan Kılıç beyefendiyi ve 3. Sıra Adayımız Sn. Sevim Pehlivanlı Özbek hanımefendiyi tebrik ediyorum. Listede yer almayan birbirinden kıymetli Milletvekili Aday Adaylarımıza çalışmaları ve gayretleri için teşekkür ediyorum. 

 

3 VEKİL ÇIKACAĞIZ

4,5 Yılı aşkın süredir emek, gayret ve azimle yapmakta olduğum İl Başkanlığı'nın ardından Rabbim bizlere bugünleri nasip etti. Dün nasıl sahalarda aralıksız çalıştıysak, bugün de daha fazlası ile çalışarak; hem İYİ Partimizi iktidar yapacağız, hem Kırıkkalemizden 3 Milletvekili çıkaracağız İnşallah. 

 

TARİH YAZACAĞIZ

Milletvekili adaylığımda bana güvenen, inanan tüm dava arkadaşlarıma, baba dostlarıma, aile dostlarıma, aileme, yıllardır benimle birlikte gecesini gündüzüne katan aile gibi olduğum teşkilatımızın tüm değerli mensuplarına, Kırıkkale'li hemşehrilerime, sevgisiyle teveccüh gösteren esnafımıza, büyüklerime, gençlerimize, kıymetli hanımefendilerimize yürekten teşekkür ederim. Bu süreçte kıymetli hemşehrilerimden destek ve dualarını beklerim. Allah ve yar ve yardımcımız olsun. Kırıkkale'de tarih yazacağız.”



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı