Anahtar Kelimeler: ittifak ?

Üçlü ittifak mı var?

Üçlü ittifak mı var?

Kırıkkale’de ittifak çalışması

Üç parti, tek liste!

 

 

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için Kırıkkale’de üç partinin ittifak çalışması yapacağı konuşuluyor.

 

ÜÇLÜ İTTİFAK ÇALIŞMASI

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için Kırıkkale’de üç partinin ittifak çalışması yapacağı konuşuluyor. Deva, Gelecek ve Saadet Partisi’nin parlamento seçimine üçlü ittifak halinde gireceği kaydediliyor. Bunun partilerin genel merkez kararı doğrultusunda olacağı söyleniyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir süre önce yaptığı açıklamasında Millet İttifakı içinde ittifaklar olabileceğini söylemişti. 

 

TEK LİSTE OLACAK

Buna göre bir çok ilde adı geçen üç partinin Saadet Partisi çatısı altında oluşturulacak tek liste ile seçime girmesinin söz konusu olduğu vurgulanıyor. Kırıkkale’de bu yönde çalışmaların başladığı, il başkanlarının temas halinde olduğu, genel merkezle de görüşmeler yaptıkları bildiriliyor. Listenin nasıl ve kimlerden oluşacağı merak ediliyor. Partiler aday müracaatlarını da kabul etmeyi kendi içlerinde sürdürüyorlar. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu