Üç önemli çalışmamız olacak”

 Üç önemli çalışmamız olacak”

Üç önemli çalışmamız olacak”

O da çılgın proje” ile geliyor!

Kırıkkale`yi Marka bir şehir haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Regaip Kurtoğlu, bu konuda açıklamalarda bulundu.

Kurtoğlu, Belediye başkanımızla, ilçe belediye başkanlarımızla, il ve ilçe teşkilatlarımızla, STK`larımızla ve yereldeki bürokratlarımızla el ele, omuz omuza vereceğiz. Kırıkkale dışındaki Kınkkalelilerle de bir ve beraber olacağız. Kısacası Kırıkkale içinde ve Kırıkkale dışında kenetleneceğiz. Tüm gücümüzü ve enerjimizi hep birlikte Kırıkkale için seferber edeceğiz. Göreceksiniz kazanan Kırıkkale olacak. Milletvekili olmamız halinde elbette her meseleyle yakından ilgileneceğiz. Ancak üç özel parantez açacağız: Birincisi Çılgın Projemiz ki haftaya açıklayacağız. İkincisi Eğitimde daha ileri seviyelere ulaşacağız. Üçüncüsü Kırıkkalespor.

Bu yolculuk sürer

Kurtoğlu, Partimizden aday adaylığını açıklamış tüm hemşehrilerimi rakibim olarak değil dava arkadaşlarım olarak görüyorum. Hepimiz hizmet için yola çıkıyoruz. Hepimiz AK Parti amblemi altında kampanya yürüteceğiz. Hepimiz Kırıkkale`mize ve AK Partimize katkı sunacağız. 7 Nisan`da kim listede olur bilmiyorum ancak kazananın Kırıkkale, AK Parti ve Türkiye olacağını çok iyi biliyorum. Bizler büyük bir davanın, kutlu bir yürüyüşün neferleriyiz. Bizim yolculuğumuz bugün başlamadı. Bizim yolculuğumuz ne 7 Nisan`da biter ne de 7 Haziran`da.

Hayırlara vesile olsun

Bizim yolculuğumuz Yeni Türkiye`nin, Yeniden Büyük Türkiye`nin ve Yeni Bir Dünya hayalinin yolculuğudur. Yeryüzünde haksızlık bitmedikçe, zulüm ateşi sönmedikçe bu yolculuk bitmeyecektir. 7 Nisan yaklaşıyor, bahar kapıda. Rabbim bizleri utandırmasın. Rabbim bizlere ve partimizin tüm aday adaylarına hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin diyorum. Almış olduğum bu kararın tekrar önce şahsım, ailem, partim, dostlarım ve hemşerilerim sonra da milletimiz, ülkemiz, devletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor hepinize derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli