Anahtar Kelimeler: Uğur Dündar gelecek

Uğur Dündar gelecek

Uğur Dündar gelecek

Uğur Dündar gelecek

?Sahada olan bir örgütüz

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal önümüzdeki ay gazeteci-yazar Uğur Dündar´ın Halk TV´de yaptığı Halk Arenası programını Kırıkkale´de yapacağını söyledi.

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

CHP İl Başkanı Ahmet Önal gündeme dair açıklamalar yaptı Önal CHP il örgütleri arasında en geç il başkanı olduğunu ve Kırıkkale´de her zaman sahada olduklarını ve çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Önal gündeme dair yaptığı açıklamada geçtiğimiz gün MKE´de yaşanan olayı değerlendirdi. Önal yaptığı açıklamada, ?Bu olayın şehrimizle ilgili boyutunu maalesef AKP temsilcileri kapatmaya çalışmakta, yaşanan bu olay sebebiyle sadece üzüntülerini belirterek işin üzerini örtmeye çalışmaktadırlar. Geçtiğimiz günlerde Partimizin İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin´in belirttiği gibi ?´Türkiye´mize ait mili piyade tüfeği çizimlerini ABD´li bir firmaya satmaya çalışırken yakalanan MKE Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi, AKP Siyaset Akademisinden mezun olmuş bir kişidir.

KAMUOYU HEMFİKİR

Bu kişi, 2013 yılı Nisan ayında Kırıkkale´mizde AKP örgütü tarafından düzenlenen ?Siyaset Akademisi´ toplantılarına katıldığı fotoğraflarla belgelenmiştir. AKP toplantılarına Devlet Memuru olmasına rağmen katılma cesareti gösteren, belki de bu toplantılara katıldığı için AKP tarafından müdür olarak atanmasını sağlanan bu kişinin MPT´nin çizimlerini satarken yakalanması da bir o kadar manidardır. Bu durum karşısında AKP yöneticilerinin ne düşündüğünü, en azından da bu kişiyi biz atadık, biz terfi ettirdik ama yanlış yaptık bu hata bizim demeleri gerektiği konusunda Kırıkkale kamuoyu hem fikirdir? dedi.

AKP BU VEBALDEN KURTULAMAZ

Önal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Soma´da 307 Madencinin ölümü karşısında ?hiç olmazsa iyi öldüler diyen´, Ankara´da ülkemizin tam kalbinde yaşanan patlamalara önlem dahi alamayan, güzel ülkemizi teröristlerin cirit attığı Ortadoğu ülkelerine çeviren ama siyaseten hiçbir sorumluluk almayan, istifa etmeyi ise hiç düşünmeyenlerin, hiç olmazsa bu kepazelik karşısında ?bu kişiyi biz atadık, Kırıkkale´mizden özür diliyoruz´ demelerini bekliyoruz. Aksi halde AKP yöneticileri bu vebal ve sorumluluktan kurtulamayacaklardır. Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Örgütü olarak, bu olayın takipçisi olacağız. Bu olayı unutturmayacağız. Milli emek ve sermaye ile geliştirilen MPT´ye indirilen bu darbeye kimler sebebiyet vermişse yargılanmaları için de üzerimize düşen sorumluluğu sonuna yerine getireceğiz.?

HER ZAMAN SAHADAYIZ

Kırıkkale´ye ne kazandırırız bunun için çalıştıklarını söyleyen Önal, ?CHP olarak Kırıkkale´ye ne kazandıra biliriz bunun için çalışıyoruz.  Bizim parti olarak hiç bir yerden çıkarımız yok. Biz buralarda ne yapa biliriz nasıl güzel işler yaparız bunun peşindeyiz rant peşinde değiliz 2002 yılından bu tarafa iktidar olan ve Kırıkkale´den belediye vekil çıkardılar ne iz bıraktılar Kırıkkale´ye hala bir çok mahallemizde sorunlar var şehrin merkezinde borunlar var. Yıllardır bu memlekete bir şey yapılmadı? ifadelerini kulandı. nal yaptığı açıklamada, ?Bizler Kırıkkale´de milletvekilimiz olmamasına belediyemiz olmamasına rağmen çalışmalar yapıyoruz. Biz bu şehirde büyüdük ve bu şehirde hayatımızı sürüyoruz iktidar partisi ise bu memlekete bir şey yapmadı. Vekilleri belediyesi merkezdeki sorunları bile çözemedi., bizler bu memlekete ne kadarız diye her zaman sahada çalışmalar yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki ay Halk TV ve usta gazeteci Uğur Dündür´ın sunumu ile halk aranası programı ilimizde gerçekleşecek? şeklinde konuştu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false